xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple (XRP) tabanlı bankacılık uygulamasındaki son dakika gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRPL Labs’ın başkanı Wietse Wind, şirketin Ripple (XRP) tabanlı bankacılık uygulamasında yeni detaylar ortaya koyuyor.

XRPL Labs, Ripple (XRP) tabanlı bankacılık uygulamasının yeni ayrıntıları açıkladı

Wind, kullanıcıların bir finans kuruluşundan yardım almadan Euro, dolar, XRP ve diğer para birimlerini ellerinde bulundurmalarını ve harcamalarını sağlamak için tasarlanmış Xumm adlı bir uygulama geliştiriyor. Projeye ilişkin bir güncelleme için Twitter’a bakıldığında, Wind, şirketin uygulamanın sadece geliştiriciye özel beta sürümünü başlatmak üzere olduğunu söyledi. Ayrıca, adresler için yeni bir “gizlilik” formatı da ortaya koydu. Bu kullanıcıların karmaşık rakam ve harf dizeleri kullanmadan kriptolarına erişmelerini kolaylaştıran bir özellik. Wind, genel amacının, uygulamayı, annesinin kullanabileceği kadar sorunsuz ve sezgisel hale getirmek olduğunu söylüyor:

Bu meraklılar için değil. Kripto para birimlerinin meraklılar için tasarlandığını biliyoruz ancak ben annem gibi kişilerin kullanabileceği ve belki de kullanmak isteyebileceği bir şey oluşturuyorum… Kullanıcıların uygulamayı kurma konusunda gerçekten güvenli, kullanıcı dostu bir rehbere başvurmalarına yardımcı olacağız. Ve Fransızcam için özür dilerim. Başka seçenek yok. Bunu gerçekten kolaylaştıracağız.

Wind geçen ay, projenin yasal düzenlemelere uygun kalırken kriptodan fiat’a aktarılmasını sağlamak için bir bankacılık lisansı almak adına çalıştığını belirtti.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin