Mati Greenspan: “Portföyünüzü çeşitlendirin.”
Mati Greenspan: “Portföyünüzü çeşitlendirin.”

Ripple (XRP) satışları 2018’in üçüncü çeyreğinde iki kattan fazla arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, dijital parası XRP’nin satışından elde ettiği geliri, 2018’in ikinci çeyreğine kıyasla üçüncü çeyrekte ikiye katladı. Ripple (XRP), “2018 Üçüncü Çeyrek XRP Pazar Raporu’nda” belirtildiği gibi 2018’in üçüncü çeyreğinde yükselen volatilite ve hacmin ortasında 163 milyon dolar XRP sattı. Ripple (XRP) satışları global XRP hacminin yüzde 0,43’ünü oluşturuyor. Ayrıca kriptografik emanetten üç milyar XRP serbest bırakıldı, 2,6 milyar XRP emanete geri döndü. Wall Street firmaları dijital varlıkların kurumsal velayetini sağlamaya yönelik ilk adımları atıyor.

Ripple (XRP) satışları üçüncü çeyrekte ciddi oranda arttı

Ripple raporda, üçüncü çeyrekte XRP satışlarının ciddi oranda arttığı belirtiliyor. Raporda ayrıca, Ripple’ın son çeyrekte 3 milyar XRP’lik emanet hesabı çıkardığı ve 2,6 milyar tokenin yeni emanet hesaplarına döndüğü belirtiliyor. Kalan 400 milyon XRP tokeni, XRP ekosistemini desteklemeye yardımcı olmak için çeşitli şekillerde kullanılmakta.

Raporda, dijital varlıkların toplam piyasa hacminin üçüncü çeyrekte düştüğü ve bunun da yüzde 12,0 oranında bir düşüşe yol açtığı belirtiliyor. XRP de dahil olmak üzere önemli varlıkların çoğu, sıkı bir korelasyon içinde işlem görüyordu, ancak XRP fiyatı Eylül ayı sonundaki rakamlara yaklaştı.

Kurumsal doğrudan satışlar, yüzde 500’den fazla büyüdü

Ripple raporda, büyük kurumsal firmaların kripto ticaretini desteklemeye doğru ilerlemeye devam ettiğini, ancak yeni yeni piyasaya teklifler vermeye başladıklarını vurguluyor. Ayrıca kurumsal doğrudan satışlar, %500’den fazla büyüyerek 16 milyondan 98 milyona çıktı.

Ripple.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin