Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

Ripple (XRP) fiyatı yüzde 6 zıpladı! İşte ünlü analistlerin yeni seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz haftanın başlarında Ripple (XRP), -XRP’yi daha önce istikrar bulduğu 0,30 dolarlık bölgeden önemli bir gerileme işaret eden 0,25 dolarlık düşük seviyelere düşüren- inanılmaz keskin bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. Kripto para bugün kısa sürede yüzde 6’lık bir sıçrama görse de analistler hala XRP’nin 2018’in destek seviyesinin altına düştüğüne dikkat çekiyor, bu da önemli ölçüde daha fazla zararın yakın olduğu anlamına gelebilir.

Ripple (XRP) fiyatı yaklaşık yüzde 6 zıpladı

Yazma sırasında Ripple 0,28 dolarlık şu anki fiyatı üzerinden %6’lık bir yükselişle işlem görüyor ve bu kritik bir artışa işaret ediyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü, XRP fiyatını 0,30 dolardan 0,25 dolara düşerek fiyatı aşağı yukarı 0,25 dolar seviyesine düşüren önemli bir satış baskısı yaşadı. Şimdi, 0,25 dolarlık bölgenin –XRP bu bölgeyi her ziyaret ettiğinde zıpladığı için- güçlü bir destek seviyesi olduğu anlaşılıyor.

Önemli olarak, diğer birçok ana altcoin’in aksine XRP şu anda 2018’in en düşük seviyesinin altında işlem görüyor ve şimdi 2018 Ocak ayının başlarında ilk kez yaklaşık 4.00 dolar seviyesinden aşağı doğru yükselişine başladığından beri yeni bir düşüş kaydetti. Her ne kadar analistler, Ripple’ın 2019’daki fiyat hareketinin arkasındaki nedenden emin olmasa da bazı yatırımcılar, bunu kripto paranın bir menkul kıymet ürünü olarak sınıflandırılmasını sağlamaya çalışan düzenleyici baskılarına bağlıyor.

Cryptomist, XRP’de daha fazla düşüş bekliyor

Nedenin ne olduğuna bakılmaksızın, Twitter’da popüler bir kripto para birimi analisti olan Cryptomist, son zamanlarda attığı bir tweette XRP’nin 2018 destek seviyesinin altında bir kırılmaya başladığını ve bu durumun daha fazla zararın yaşanabileceğini gösterdiğini belirtti. Haftanın sona ermesiyle, Bitcoin’in fiyat hareketinin Ripple’ın fiyat hareketine yol gösterip göstermeyeceği veya kriptonun yoğun satış baskısı ile yüz yüze kaldığı sürece bireysel olarak çalışıp çalışmayacağı belli değil.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin