Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!
Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!

Ripple (XRP) fiyatı, sonunda sahnelerin ardındaki gelişmelerden yararlanacak: İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta, Ripple ve yerel XRP varlığı için oldukça ilgi çekici oldu. Şu anda, bazı yeni ilginç gelişmeler XRP’nin ilerlemesine yardımcı olsa da, fiyat hala 0,5 dolar seviyesini geri almak için mücadele ediyor gibi görünüyor. Bugünlerde Ripple (XRP) fiyatı ile ilişkili hala bir miktar ivme var, ancak yakın geleceğin ne göstereceğini kimse bilemez.

Ripple (XRP) fiyatı, ne durumda?

Şu anda XRP için 0,5 dolara ulaşmak imkânsız gibi görünüyor olsa da, gelecekte neler olabileceği konusunda heyecanlanmak için hala çok neden var. Haftasonunda bazı yeni gelişmeler ön plana çıktı, bu da XRP fiyatının artış egilimini destekliyor.

https://twitter.com/JRAmbassadorXRP/status/1054405825157128193

Son 24 saat içinde, XRP fiyatı hem USD hem de BTC karşısında küçük bir gerileme yaşadı. Ne de olsa gerileme oldukça önemli, ancak öngörülebilir gelecekte piyasada bir miktar daha baskı olacak. Aynı zamanda, Bitcoin her şeyi onunla sürüklese bile, işler henüz o kadar da kötü görünmüyor.

XRP fiyatını daha ileri bir seviyeye taşıyacak iki önemli gelişme var. Her şeyden önce, SEC’in etkili bir şekilde XRP’yi bir para birimi olarak kabul etmekten yana olup olmayacağı konusunda bir sorun var. Bu karar bir süredir gündemde olsa da, SEC’in yakın gelecekte XRP menkul kıymet mi yoksa para birimi olarak mı tasnif edeceği belirsizliğini koruyor.

Ripple (XRP) fiyatını etkleyecek önemli gelişmeler

Daha somut bir haberde, başka bir şirket, xRapid’i mevcut hizmetine entegre edeceğini doğruladı. İngiltere merkezli bir sınır ötesi ödeme hizmeti sağlayıcısı olan MoneyNetInt, sınır ötesi işlemler için genel likiditeyi geliştirecek olan Ripple’ın yerel teknolojisini entegre eden en yeni şirket. Ayrıca, bu gelişme XRP’ye olan talebini artırabilir.

Ayrıca XRP şu an itibarıyla Latin Amerika’dan bazı çekişe geçiyor. Mercado Bitcoin, müşterilerden gelen yoğun talebi aldıktan sonra XRP ticaretini entegre eden en yeni platform. Mercado Bitcoin, şu anda XRP’de fazla işlem hacmine sahip olmasa da, XRP için herhangi bir yeni benimsenme ileriye dönük olumlu bir gelişmedir.

Tüm bu gelişmelere dayanarak, XRP fiyatının doğru yönde momentum kazanmasının sadece bir zaman meselesi olduğu düşünülüyor. Sonuçta, Ripple ve onun yerli varlığı son zamanlarda çok dikkat çekiyor, bu da sonuçta bazı pozitif eğilimleri beraberinde getirecek. Aksi olsa bile Bitcoin tüm diğer para birimleriyle birlikte düşmeye devam ediyor ve XRP bu aşamada piyasada bir istisna değil.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin