Ripple (XRP) fiyatı önemli bir atağın eşiğinde olabilir! Teknik analiz
Ripple (XRP) fiyatı önemli bir atağın eşiğinde olabilir! Teknik analiz

Ripple (XRP) fiyatı önemli bir atağın eşiğinde olabilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyat analizi, fiyatın son 24 saatte yüzde 2 arttığını gösteriyor. XRP, yüzde 19’luk bir düzeltmenin ardından trendi tersine çevirdi. Boğalar 0,82 doların üzerinde konsolide edebilirse 0,93 dolar direnci yeni bir beklenti olacak.

Ripple price analysis: XRP on the up with $0.93 resistance to be tested again 1

XRP fiyat analizi, fiyat 0,81 dolara kadar çıkmak için yüzde 2’den fazla artış gösterdiğinden bugün yükseliş işaretleri gösteriyor. Token, dünkü yüzde 19’luk düşüşün ardından fiyat tekrar yükselişe geçti. Gerileme, bugünün fiyat hareketine dönüşen XRP’ye piyasa ilgisini başlattı. Mevcut trend üzerinde, boğalar fiyatı 0,82 doların üzerinde tutabilir ve konsolide edebilirse 0,93 dolar direncinin tekrar test edilmesi bekleniyor. Bununla birlikte, aşağı yönlü fiyat hareketi 0,70 dolara doğru bir hareketi güçlendirebilir.

Bitcoin yüzde 1’lik bir artışla 43.500 doları geçtiğinden, daha büyük kripto para piyasası büyük ölçüde olumlu işaretler gösterdi. Ethereum da yüzde 2 kazanarak 3.200 dolara yükseldi. Önde gelen altcoinler de yukarı doğru hareketlerle konsolide oldu. Cardano yüzde 3 kazanarak 1,09 dolara yükseldi. Dogecoin de 0,15 dolara benzer bir sıçrama yaptı. Solana yüzde 5 değerinde önemli bir sıçrama yaparak 119 dolara yükseldi. Aynı şekilde Avalanche aynı miktarı 88,32 dolara yükseldi. Terra, pazardaki tek büyük düşüşü kaydetti ve yüzde 4 kayıpla 103,52 dolara kadar geriledi.

XRP için takip edilecek seviyeler

Ripple price analysis: XRP on the up with $0.93 resistance to be tested again 2

Ripple fiyat analizi için 24 saatlik mum grafiğine göre fiyatın 0,81 ABD Doları ile talep bölgesinin altına ve 0,80 ABD Doları ile 100 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) altına düştüğü görülebilir. Ripple için 25 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA), 0,807 dolardan bir sonraki yükseliş noktası olması bekleniyor. Bununla birlikte, RSI endeksi 45,21’e düştüğü ve gerilemeye devam ettiği için dünkü düşüşün Ripple için piyasa değerlemesine zarar verdiği görülebilir. Ayrıca, MACD göstergesi sinyal çizgisi 31 Mart’ta düşüş eğilimi oluşturdu. Şu anda XRP için büyük ölçüde düşüş görünümü sunmak için onu tarafsız bölgeden uzaklaştırmaya devam ediyor.

Tersine, fiyat mevcut düşüşü kırar ve 0,85 dolardan direnci geçerse 0,93 doların yeniden test edilmesi ve 1 dolar noktasına dokunulması beklenebilir. Benzer şekilde, dipten kırılırsa ve 0,72 dolardan desteği geçerse, 0,62 dolardaki ikinci destek seviyesinin tekrar test edilmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin