Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Ripple (XRP), finans devleri ile rekabet ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bankacılık ve yüksek teknoloji devleri piyasaya girerken uzmanlara göre Ripple (XRP) zor zamanlar yaşayabilir. Piyasa hala embriyonik aşamada olduğu için sınır ötesi çözümlere talep hala düşük.

Ripple (XRP), JP Morgan Chase ve IBM çözümleri ile rekabet ediyor

Blockchain startup’ı olarak Ripple, sınır ötesi ödeme çözümünü Banco Santander, Western Union ve BAE Borsası gibi finansal devler ile çok sayıda ortaklık anlaşması ile desteklenerek başarılı oldu.  Ancak, şirket sektörde tek değil. Ripple’ın JPM Coin’i ve IBM’in Blockchain World Wire’ı ile JP Morgan Chase gibi diğer önemli ve güçlü oyuncularla rekabet etmesi gerekiyor. 

Forbes’e göre, IBM, Hyperledger Fabric Forbes Blockchain 50 listesinde en çok kullanılan çözüm olduğundan, Blockchain sektöründe önemli bir pazar payına sahip. Yukarıda belirtilen tüm çözümler hızlı ve uygun maliyetli sınır ötesi ödeme sistemleri sunarak finans ve işletme kurumlarına odaklanıyor. İşletme ve tüketiciler için kripto para çözümleri sunan The White Company’den Elizabeth White’a göre, modern bankacılık sistemi yenilikçi çözümleri kabul etmeye hazır değil. 

Elizabeth White: “Bankalar, işlem ücretlerini düşürebilecek yeniliklere direniyorlar.”

Elizabeth White konuya yönelik şunları söyledi:“Büyük bankalar, SWIFT gibi sistemleri on yıllardır kullanıyor ve işlemlerine adanmış bütün “banka departmanlarına” sahipler. Blockchain tüm süreci önemli ölçüde modernize edecek, otomatikleştirecek, güvence altına alacak ve hızlandıracak olsa da bir bankanın uygulayacağı tüm işlemleri yeniden gözden geçirip yeniden düzenlemeyi gerektirecek. Dahası, işlem ücretlerini düşürebilecek yeniliklere direniyorlar.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin