Ripple kanadındaki yeni bir gelişme XRP fiyatının çökmesine sebep olabilir!
Ripple kanadındaki yeni bir gelişme XRP fiyatının çökmesine sebep olabilir!

XRP, Ethereum’u geride bıraktı. XRP artık ikinci büyük kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’in XRP’si şu an itibariyle resmi olarak iki numaraları kripto para birimi. XRP, Ethereum’u geride bıraktı. Ripple bir saat içinde son boşluğu 2 milyar dolar ile kapadı.

Son birkaç gün içinde XRP büyük kazanımlar elde etti. XRP’nin, birkaç gün içerisinde 0,27 dolardan 0,57 dolara yükselmesinden sonra gün geçtikçe artan ilgi “The Flippening”in gerçekleşmesini sağladı. Ripple’ın tokeni 23,5 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahipken Ethereum’un piyasa değeri 23.3 milyar dolar.

XRP, Ethereum’u daha önce de geride bırakmıştı

29 Aralık’ta Ripple, bir günde %43 kazanç elde ettikten sonra, 73 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile Ethereum’u yine geride bırakmıştı fakat çok geçmeden Ethereum iki numarayı geri aldı.

XRP, son iki gün içinde yaptığı önemli duyurularla birlikte büyük kazanımlar elde etti. İlk olarak, Ripple yeni sınır ötesi ödeme sistemi xRapid’in iki aydan daha kısa bir sürede yayınlanacağını açıkladı ve çarşamba günü, PNC, RippleNet’e ilk büyük ABD bankası olarak katıldı.

Ripple duyurularının ve “Flippening konuşmasını” izleyen medyanın XRP’nin yükselişindeki en büyük nedenler olduğu görülüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin