Ripple (XRP) fiyatı aniden yükseldi
Ripple (XRP) fiyatı aniden yükseldi

Ripple (XRP), Amazon ortaklığı söylentisi satın alınıyor: İşte son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anki saatlik kripto para birimi grafikleri inanılmaz derecede zayıf görünüyor, bu da çoğu kripto paranın önümüzdeki saatlerde başka bir geri çekilme göreceğine işarete ediyor. Bu durum gerçekleşene kadar, XRP fiyatının söz konusu olduğu bazı pozitif momentumlar hala var. Ripple (XRP) henüz 0,3 dolar seviyesini geri almamış olmasına rağmen, bu seviyenin alınacağı konusunda topluluk üyeleri arasında bir pozitiflik var. Bu iyimserlik oldukça XRP uçucu sektörde genellikle uzun bir yol kat edebilir.

Ripple (XRP) fiyatı aniden yükseldi

Bu düşüş dönemi boyunca XRP’nin değerini gözlemek oldukça ilginç. Bu varlık oldukça şiddetli bir şekilde dövüldü, ancak her defasında daha güçlü bir şekilde ayağa kalktı. Aynı zamanda, dünyanın önde gelen kripto para birimi -Bitcoin- bu günlerde yerçekimsel çekişinden kurtulamasa da bugünlerde daha esnek pazarlardan biri.

Bununla birlikte, dün grafiklerde ilginç bir XRP yükseliş eğilimi oldu. USD değerindeki %2,2’nin üzerindeki kazanım ümit vericiydi, zira bu değeri tekrar 0,29 dolara çekiyor. Bu şu andaki fiyatın 0,3 doları geri kazanma çabasının bir göstergesi. XRP/BTC oranında da bir artış vardı.

Ripple ve Amazon arasında ortaklık konusu

XRP konusunda başka bir söylenti var. Daha spesifik olarak, bazı kaynaklar, XRP’nin kullanımını ileriye götürmek için Ripple ve Amazon arasında bir ortaklık olacağına inanıyor. Her iki şirket de bu konuda herhangi bir resmi açıklamada bulunmadığından, söylentilerin sadece bundan daha fazlası olmadığı açık. Bu durumun bir anda gerçekleşmesi gerekmese de toplulukta  heyecan oluşturuyor.

Nasdaq Ripple (XRP) ile ortak olabilir mi?

Gerçek olan ise bir süre önce gerçekleşen Binance XRP satın alma duvarı. Çok önemli bir boğa baskısı olan toplam 1,1 milyon dolar değerindeyidi. Bu türden büyük satın alma siparişlerinin, düzenli borsalar üzerinde biriktirilmesi pek fazla görünmez, ancak bu yapay bir momentum oluşturmak için sahte bir düzen olabilir.

XRP’nin fiyat istikrarı artıyor

XRP için teknik temellere bakıldığında, analistlere göre boğa kesintisi garantili olmaktan daha fazlası gibi görünüyor. Analistlere göre, varlık daraltılmış bir kanala giriyor ve ya çarpıcı bir şekilde değer olarak yükselecek ya da azalacak.

Mevcut tüm işaretler analistlere göre, XRP‘nin fiyat istikrarını arttırıyor, bu da meraklıları ve yatırımcıları için asla kötü bir şey değil. Bazı insanlar yeni yıl arifesinden önce büyük bir yükseliş eğilimi görmeyi tercih ederken, analistlere göre bu pek de olası görünmüyor. Analistlere göre, hiçbir şey şu anda büyük bir boğa tahribatına izin vermeyecek gibi çünkü hafta içi günlerde büyük olasılıkla hafta sonu kazanacakları silinecek.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin