xrp ve brd
Ripple, XRP adaptasyonunu artırmak için Kripto cüzdanı BRD ile birlikte çalışacak

Ripple, XRP adaptasyonunu artırmak için Kripto cüzdanı BRD ile birlikte çalışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto cüzdanı BRD, XRP tokeninin kullanım alanını genişletmek için Ripple‘ın Xpring iştirakiyle ortaklık kuruyor. Şirket, Cuma günü yaptığı açıklamada, XRP’nin kripto para cüzdanı sağlayıcısına entegre edilmesi  için 750.000 dolar yatırım yapacağını açıkladı. Bu ortaklığın bir parçası olarak BRD, XRP’yi entegre edecek ve Xpring’in geliştirici ekibinde çalışmaya başlayacak.

Kripto para cüzdan sağlayıcısı BRD, XRP’nin adaptasyonunu artırmak için Ripple’ın Xpring’inden 750.000 dolar aldı. Yatırım BRD’nin XRP Defterini oluşturmasına ve XRP’yi cüzdan uygulamalarına entegre etmesine izin verecek. Kripto cüzdanının 170 ülkede 2,5 milyondan fazla kullanıcısı var. BRD CEO’su ve kurucu ortağı Adam Traidman, XRP’yi kullanıcı tabanına eklemek  için Ripple ile güçlerini birleştirmekten heyecan duyduklarını söyledi.

Ayrıca Ripple’ın, sınır ötesi bankacılık ve havale gibi kilit pazarlara girerken güvenilir bir cüzdan ortağına duyduğu ihtiyacı anladığını da sözlerine ekledi. BRD şu anda Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether ve diğer bazı ERC-20 tokenlerini destekliyor. Traidman, XRP alımı için cüzdanlarını en ucuz ve en kolay yer haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ripple’in alt kuruluşu Xpring’in tecrübeli başkan yardımcısı Ethan Beard, BRD’nin, 6 milyar dolarlık fiat para birimini farklı kripto para birimlerine dönüştürmesine yardımcı olduğunu ve bu durumun XRP’nin adaptasyonunu artırmak için ideal bir ortak olduğunu söyledi.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin