26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Ripple (XRP) 10 dolara ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa değeri bakımından en büyük üçüncü kripto para birimi XRP, şu an 18 sent ile ilk 10 kripto para arasındaki en düşük fiyata sahip. 7 Ocak 2018’de görülen 3,40 dolardan beri XRP’ye gönül verenlerin kafasında tek bir soru var: Eski günlere dönebilir miyiz ve Ripple (XRP) 10 dolara ulaşabilir mi?

XRP fiyatı nasıl belirlenir?

Diğer tüm kripto para birimleri gibi, XRP’nin fiyatı da mevcut arz ile ilgili piyasa değerinin büyüklüğüne göre belirlenir.

XRP’nin şu anda 8 milyar dolarlık bir piyasa değeri ve 44 milyarlık bir arzı var. Bu, XRP’nin piyasa değerinin, 10 dolardan işlem yapmak için 440 milyar dolara ulaşmak için benzeri görülmemiş bir yükseliş kaydetmesi gerektiği anlamına geliyor.

XRP’nin şimdiye kadar kaydettiği en yüksek piyasa değerinin, 2018 yılının ocak ayında, 31 milyarın biraz üzerinde bir tedarikle 3,8 dolarlık fiyat seviyesiyle mümkün olduğunu ve o günlerde 120 milyar doların biraz üzerinde arza sahip olduğunu hatırlatalım.

Ripple (XRP) 10 dolara ulaşabilir mi?

XRP’nin 10 dolara ulaşması için, piyasa değerinin yaklaşık üç buçuk katına çıkması gerekiyor. Birçok ortaklık anlaşmasına, teknolojik ilerlemelere ve yeni neslin benimsemesine rağmen fiyata yansıyan pek bir gelişme olmadığını belirtelim.

Dijital varlığın değerlemesini ve çeşitli spekülasyonlarını düşündüğümüzde, 10 dolar XRP için aslında çok da büyük bir görev değil. Bununla birlikte, XRP’nin belirtilen fiyat noktasına ulaşması 2 yıldan az sürebilir. Yukarıdaki analize ek olarak, XRP bu fiyat noktasının yakınına ulaşmak için Bitcoin’in dalgalanma etkisinin avantajlarından yararlanabilir. Önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi, Bitcoin’in performansından büyük ölçüde etkilenmişti.

Brad Garlinghouse: “Sorunları çözen kripto para birimleri ayakta kalacak.”

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse daha önce kripto para piyasasının değersiz varlıklardan arınacağını ve değerlerinin sıfıra düşebileceğini, ancak gerçek dünya sorunlarını çözenlerin ayakta kalacağını belirtmişti.

Garlinghouse’a göre XRP Swift işlemlerinde karşılaşılan sorunları çözüyor ve insanların projenin gerçek değerini anlamaları yalnızca bir zaman meselesi. XRP teoride elbette 10 dolara ulaşabilir. Peki 100 dolar? Bunun için kaba bir hesapla 4,4 trilyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşmak zorunda.

Peki sizce Ripple (XRP) 10 dolara ulaşabilir mi? Yorumlarınızı aşağıda bizimle paylaşın.

zycrypto

Kripto para istatistik uzmanından yeni Bitcoin tahmini geldi


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin