Ripple için önemli bir gelişme: Yedi banka daha XRP dedi!
Ripple için önemli bir gelişme: Yedi banka daha XRP dedi!

Ripple XRapid çok yakında canlı testlere başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’dan bir yöneticiye göre, Ripple xRapid, canlı testlere beklenenden daha erken başlayabilir. Ripple’ın Asya Pasifik ve Orta Doğu Başkanı Sagar Sarbhai, CNBC’ye yaptığı açıklamada sınır ötesi ödeme sisteminin iki ay içinde başlayabileceğini söyledi.

Yeni XRP temelli yeniliği açıklayan Sarbhai şöyle söyledi:

Önümüzdeki bir ay içinde ürünü canlı olarak piyasaya sürdüğümüz bazı iyi haberler göreceğinizden emin olabilirsiniz.

Ripple’ın xCurrent Blockchain ödeme sistemi, bankalar tarafından uzun yıllardan beri düzenli olarak uygulanmakla birlikte, bankaların kripto para birimlerine katılmama konusundaki isteksizliği, kripto tabanlı xRapid’in biraz daha yavaş gelişmesine neden oldu. Örneğin, American Express ve Western Union, xRapid’i kullanmaya yönelik anlaşmalara imza attı ancak bu şirketler henüz test yapmaya başlayamadı.

Sarbhai, geçtiğimiz yıl içinde bu durumun değişmeye başladığını ve Tayland örneğini benimsemeyi teşvik eden daha ilerici kripto düzenlemelerine sahip bir ülkelerin ortaya çıktığını söyledi.

Ripple xRapid nedir?

xRapid, XRP’yi ödeme sağlayıcıları ve bankalar arasında bir köprü olarak kullanan ve daha hızlı sınır ötesi ödemeleri sağlayan bir sistem.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin