Ripple ve Algorand fiyat analizi: XRP ve ALGO için izlenecek önemli seviyeler
Ripple ve Algorand fiyat analizi: XRP ve ALGO için izlenecek önemli seviyeler

Ripple ve Synthetix fiyat analizi: XRP ve SNX için teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, 0,43 dolar civarında bir konsolidasyon aşamasında. Synthetix ise ayılar fiyatları düşürmeye çalışırken 19.6 doların üzerinde kaldı.

Ripple (XRP) fiyat analizi

1 saatlik grafikler, XRP’nin 0.62 dolara yükseliş ve reddinen sonra bir konsolidasyon aşamasında olduğunu gösterdi. Ticaret hacmi de çok düşük ve konsolidasyon fikrine güç kattı.

100 periyotluk hareketli ortalamanın (pembe) destek görevi görmesi beklenirken, 20 ve 50 SMA (sırasıyla beyaz, sarı) momentum eksikliğini belirtmek için birbirine çok yakındı.

Raporlara göre, XRP’nin birden fazla borsada kaldırılması işlem hacminin son çeyrekte %12 düşmesine sebep oldu. Yüksek ticaret hacmi, XRP için bir sonraki hareketin yönünün erken bir göstergesi olacaktır.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

Parabolik SAR bir satış sinyali verirken, RSI yükseliş momentumunun azaldığını göstermek için daha düşük zirveler yaptı. 18.8 – 19.6 dolar arasında vurgulanan bölge, bir talep bölgesi olarak hizmet etti, ancak düşüş baskısı bu bölgenin arzdan birine döndüğünü görebilir.

Bu bölgenin altına bir düşüş ve arzdan biri olarak yeniden test edilmesi, SNX için olumsuz yönde başka bir hareket olduğunu gösterecektir. Bu muhtemelen fiyatın önümüzdeki birkaç gün içinde 15.95-16.4 dolarlık talep bölgesini test etmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin