Garlinghouse, Ripple ve Swift ortaklığı söylentilerini değerlendirdi
Garlinghouse, Ripple ve Swift ortaklığı söylentilerini değerlendirdi

Ripple ve SWIFT savaşın eşiğinde mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, bu ayın başlarında, The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication’ın düzenlediği Sibos konferansına katılacaklarını açıkladı. Bu açıklama beraberinde Ripple ve SWIFT arasındaki potansiyel ortaklık söylentilerine yol açtı. Ancak gerçek bambaşkaydı. Ripple ve SWIFT, sınır ötesi ödemeler pazarına hakim olmak için bir savaşa girecek.

Ripple ve SWIFT ortaklığı bir söylentiden mi ibaret?

Ripple Küresel Strateji Başkanı Marcus Treacher bir tweet attı:

DLT’nin faydaları umut verici, ancak bunu tam manasıyla gerçekleştirmek yıllar sürecek. 40 ülke ve 6 kıtada anında ödeme yapılabilen 100’den fazla finansal kurum var.

Bu açıklama esasen Ripple’ın, RippleNet olarak bilinen ve 40’ın üzerinde ülkeye ulaşan banka ağına bir atıfta bulunulması olarak görüldü.

Aslında bu olaydan sonra, Ripple daha fazla müşteri kazanabilir. Bu, XRP yatırımcıları için gerçekten çok iyi bir durum gibi gözüküyor. Bankaların bir kez daha RippleNet’e katılmaları beraberinde pek çok radikal değişim getirebilir.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin