Ripple dava sürecinde yeni bir galibiyet mi aldı? İşte merak ettikleriniz…

Ripple ve SEC davasında taraflar önergelere yanıt vermeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Resmen yılan hikayesine dönen Ripple ve SEC davasında her adımda tünelin ucu görülüyor. Mahkeme iki tarafın bir an önce beklediği kararı açıklamak istese de süreç bir türlü son bulmadı. Ancak yabancı kaynaklardan gelen haberlere göre artık davanın süreci son aşamalarında olduğu kaydedildi.

Avukat James Filan, Ripple ve SEC davasında yanıtların kamuya açık ve düzeltilmiş versiyonlarının 5 Aralık 2022’de sona ereceğini bildirdi. Her iki taraf özet yargılama önergelerine yapılan itirazlara yanıtlarını mühür altında sundu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple sanıkları, özet karar itirazlarına başlamış oldu. Bu cevaplar mühür altında dosyalanarak kaydedilecek. Bu arada, Avukat, XRP davasında öne çıkan önemli konuları da listeledi.

Davayla ilgili hangi belgeler ortaya çıkacak?

Avukat James Filan, yanıtlarda Hinman belgelerine yapılan atıfları görmenin zor olduğundan bahsetmişti. Komisyonun muhtemelen bu referansları düzelteceğine inanılıyor. Yargıç Torres’in mühürleme meseleleri hakkında 9 Ocak 2022 civarında karar vereceğini iddia etti.

Yargıç Torres’in Özet Karar Önergeleri hakkındaki kararı, ileride ortaya çıkacak olanı güçlendirecektir. Hâkimin dayandığı belge hangi belge ise “adli belge” olarak kabul edilecektir. Daha sonra açıklanacaktır.

Filan’ın XRP davasının güncellenmiş programını bıraktığını bildirdi. Konferans düzeltmelerinin 2 Aralık’a kadar yapılacağından bahsedilirken, düzeltilmiş yanıtların 12 Aralık 2022’ye kadar verilmesi gerektiği kaydedildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin