Ripple ve SEC arasındaki dava bitiyor mu?
Ripple ve SEC arasındaki dava bitiyor mu?

Ripple ve SEC arasındaki davada yeni gelişme: Sona geliyor muyuz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ve SEC arasındaki dava sürerken kripto endüstrisi için düzenleme netliği elde etme mücadelesi de devam ediyor. Peki davada sona geliyor muyuz?

Ripple’ın iddiasına göre SEC’in tek amacı davayı uzatmak

Ripple, SEC’in davaya başkanlık eden yargıç Yargıç Sarah Netburn tarafından verilen son karara itiraz etmek için daha fazla zaman verilmesi yönündeki son hareketine itiraz etti. Ripple, SEC’in yalnızca davayı uzatmaya çalıştığını ve son hareketiyle kendisiyle çeliştiğini savunuyor.

Ripple davalıları, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yapılan son önergeye büyük bir “hayır” ile yanıt verdiler. SEC, yargıç Sarah Netburn’ün birkaç önemli belgenin Müzakere Süreci Ayrıcalığı (DPP) tarafından korunamayacağı ve Ripple’a devredilmesi gerektiğine dair kararına itiraz etmek için bir dava açtı.

Bill Henman’ın konuşması kişisel görüşlerden mi ibaret?

SEC’in sunduğu önergede kararın en şiddetle karşı çıktığı yönü, dava bağlamında giriş 9 olarak adlandırılan, Bill Hinman’ın komisyonda dağıtılan konuşmasının taslağını içeren son derece tartışmalı e-postalar. SEC’in önergesi, mahkemeden, söz konusu e-postaların kasıtlı olduğunu gösterecek destekleyici belgeleri sunması için daha fazla zaman vermesini istedi.

Ripple, Hinman’ın konuşmasının onun kişisel görüşü olduğunu uzun süredir savunduğu için SEC’in kendisiyle çeliştiğini savunuyor.

“SEC’in zaten yeterli zamanı vardı”

Ripple’ın hukuk ekibi ayrıca, SEC’in karar verilmeden önce belgeleri sunmak için zaten yeterli zamana sahip olduğuna, ancak bunu yapamadığına dikkat çekiyor. Hukuki önceliğe aykırı olduğu için SEC’in şimdi bunu yapmasına izin verilemeyeceğini iddia ediyorlar.

Hinman’ın konuşmasıyla ilgili tartışmalar sürüyor.

Ripple topluluğunun üyeleri ve XRP token sahipleri, SEC’in bunun Hinman’ın görüşü olduğu iddiasını asla kabul etmiyor.

Sona geliyor muyuz?

Ripple ve SEC arasındaki davanın yakın zamanda sona erebileceğini söylemek oldukça zor görünüyor. Mahkeme süreci görüldüğü üzere oldukça yavaş ilerliyor. Eğer Ripple’ın iddiaları doğruysa ve SEC süreci uzatmak için bahaneler üretiyorsa bu davanın yakında sona ereceğini söyleyemeyiz. Ancak sonsuza dek sürmeyeceği de tabii ki biliniyor.

Davada bundan sonra neler olacağı merakla bekleniyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin