Ripple ve Polygon düşmeye devam ediyor! Yatırımcılar bu altcoin'den daha emin
Ripple ve Polygon düşmeye devam ediyor! Yatırımcılar bu altcoin'den daha emin

Ripple ve Polygon düşmeye devam ediyor! Yatırımcılar bu altcoin’den daha emin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) ve Polygon (MATIC) fiyat değerleri, her iki platformda da yaşanan önemli gelişmeler göz ardı edilerek FTX çöküşünden etkilendi. Öte yandan, The Hideaways (HDWY) kripto topluluğuna umut ışığı oldu.

Ripple (XRP)

Ripple (XRP), platformunun dünya çapındaki varlığını genişletmek için uzun süredir çabalıyor, ancak FTX çöküşü, Amerikan merkezli kripto şirketine verilen desteği sona erdirdi.

Geçen hafta, XRP %15,30 düşüşle 0,382037 dolara geriledi ve yılı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,40 doların çok gerisinde kapatmak üzere. Buna bağlı olarak, Ripple’ın 2023’ü 1,76 dolardan bitirmesi bekleniyor.

Sam Bankman-Fried’in kripto borsası FTX’ten gelen şok, yükseliş hareketlerini koruyan The Hideaways (HDWY) dışında önde gelen kripto paraları yılın en düşük seviyelerine sürükledi.

Buna göre, Ripple, piyasa satışlarının sürüklenen etkisini azaltmak için Avrupa’ya ulaşırken gelirinin çoğunu artık Amerika Birleşik Devletleri’nden almıyor.

Ripple (XRP), 2018’de 120 milyar dolarlık piyasa değerine sahip üçüncü en büyük kripto para birimiydi. Ancak, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan bir dava ortaya çıkan Amerikan düzenleyici incelemesi sırasında XRP keskin bir düşüş yaşadı.

Poligon (MATIC)

Polygon (MATIC), hem iş hem de performans açısından olağanüstü gelişmelere sahip olmasına rağmen bu hafta önemli düşüşler yaşadı. MATIC, son yedi gün içinde %19,50 düşerek 0,864124 dolara geriledi.

Ardından, Polygon ağındaki benzersiz adreslerin sayısı artmaya devam ederek 191 milyon cüzdan sınırını aşıyor.

Ancak Polygon (MATIC), kendisini FTX çöküşünden koruyamadı ve 2023 fiyat tahminlerini 0,93 dolara çıkardı.

MATIC ve XRP’den farklı olarak The Hideaways (HDWY), daha geniş kripto faktörlerine direndi.

The Hideaways (HDWY) 2023’te ezber bozabilir!

The Hideaways (HDWY), oldukça büyüyen bir kripto yatırımı olarak öne çıkıyor. The Hideaways (HDWY), yatırımcıları NFT basarak yüksek seviyeli mülkler satın almaya davet ediyor.

Gelecek yıl için, kripto uzmanları The Hideaways’ten 40 kata kadar yatırım getirisi bekliyor ve erken yatırımcılara mümkün olan en önemli getiriyi sağlıyor. The Hideaways’ın amacı kripto kazançlarınızı tutarken pasif gelir elde etmektir.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin