Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?
Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?

Ripple ve Monero fiyat analizi: XRP ve XMR için teknik görünüm ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, yüksek volatilite döneminin ardından karmaşık hareketlerine devam ediyor. XMR ise yatay bir kanal içinde hareket ederken kırılma önümüzdeki birkaç seansta pek de mümkün görünmüyor.

Ripple (XRP) fiyat analizi

XRP piyasasında bir miktar ihtiyatlılık gözlemleniyor ve kripto para, son birkaç gün içinde konsolidasyon aşamasına devam etti. Konsolidasyondan önce, kripto varlığın Aralık 2020 seviyelerine yükseldiği ve ardından 0,36 dolarlık desteğe düştüğü yüksek bir aktivite dönemi yaşanmıştı. Bollinger Bantları, bantlar sıkıştırıldıkça fiyatta düşük volatilite gösterdi. Ticaret hacimleri ve satın alma aktivitesi bastırılmaya devam ettiğinden, önümüzdeki seanslarda her iki yönde de bir kırılma olası görünmüyor.

Awesome Osilatör, son işlem seansında endekse tek bir yeşil çubuk kaydedildiği için yükselişten bağımsız. İlerlerken, XRP grafiklerde volatil hareket etmeye devam edebilir.

Monero (XMR) fiyat analizi

Monero yatay paralel kanalı içinde hareket ediyor. Zincir metrikleri bu haberin yazımı sırasında karışık sinyaller verdiğinden, bir kopma yönünde net göstergeler yok. Stokastik RSI, aşırı satım bölgesinde yükseliş eğilimi göstermesinin ardından iyimser bir sonucu destekledi. Yukarı doğru bir kırılma, XMR’nin 163 dolar direncine meydan okuduğunu görebilir.

Öte yandan, Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri şamdanların üzerine çıktı ve XMR’de satış sinyalleri sundu. Aşağı doğru bir hareket olması durumunda, bir sonraki destek alanları 143,3 dolar ve 139,4 dolarda yer alıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin