Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?
Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?

Ripple ve Maker fiyat analizi: XRP ve MKR için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, 0,3 dolarlık önceki direnç seviyesini geride bıraktıktan sonra kaydettiği devasa kazançların bir kısmını geri çekti. Maker ise önümüzdeki günlerde 2,400 doları yeniden test etme olasılığının yüksek olduğunu gösterdi.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Ekteki grafik, bir sapmanın neden tek başına iyi bir gösterge olmadığının iyi bir örneği. RSI, fiyat yükseldikçe daha düşük bir zirve kaydetti, ancak düşüş sapması ticarete girmek için beklenen o iyi zamanlamayı bir türlü sağlamadı.

Piyasadaki yükseliş momentumunun yerini aldığının sinyalini vermek için 0,62 dolarlık bölgenin civarında kararsız bir mum gerekliydi. Bundan sonra, XRP aynı gün yaklaşık %40 düştü.

O zamandan beri, XRP’nin fiyatı yukarıda belirtilen düşüşün %38,2 geri çekilme seviyesinin hemen altında konsolide oldu. İşlem hacmi de son birkaç işlem seansında düşük kaldı. 0,46 dolarlık direncin bu kadar düşük hacimlerin arkasında kırılması pek olası görünmüyor.

Maker (MKR) fiyat analizi

Stokastik RSI, sinyal hattı yükselen MACD hattını yakalarken bile aşırı alım seviyelerini düzeltti. Birlikte ele alındığında, sonuç, yükseliş momentumunun yavaşladığı, ancak henüz bir düzelme etkisinin olmadığı yönünde.

Fibonacci Retracement aracını kullanarak bazı destek seviyeleri de görülebiliyor. Ayılara %23.6 seviyesini kaybetmek, MKR için daha derin bir düzeltmenin sinyalini verecektir. Daha sonra aşağı doğru bir hareket 2,061 ve 1,817 dolar seviyelerinde destek bulabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin