Ripple ve Dogecoin fiyat analizi: XRP ve DOGE yükselecek mi? Teknik görünüm
Ripple ve Dogecoin fiyat analizi: XRP ve DOGE yükselecek mi? Teknik görünüm

Ripple ve Dogecoin fiyat analizi: XRP ve DOGE yükselecek mi? Teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, son yükselişinde 0,75 doları yakaladıktan sonra 0,52 dolar seviyesinin üzerine geldi. Dogecoin ise kısa vadeli düşüş baskısına yenik düştü.

Ripple (XRP) fiyat analizi

XRP, 0,75 dolarda yerel bir zirveye ulaştıktan sonra tekrar 0,4 dolara geldi. Satıcılar 0.36 dolar seviyesinde durduruldu ve boğalar, bu yükselişin %50 geri çekilmesi olan 43 senti desteğe çevirdi.

0,49 – 0,51 doların aşıldığı tırmanış sabit kaldı ve Supertrend göstergesi bir satın alma sinyali verdi. Parabolik SAR da ayrıca bir satın alma sinyali verdi ve her iki gösterge de stop-loss ayarlamak için kullanılabilir.

Momentum boğaların lehine, ancak ticaret hacmi değil. 0,57 dolar, fiyata bir miktar direnç gösterebilir ve 0,536 dolar seviyesine bir düşüşe zorlayabilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

DOGE, geçtiğimiz birkaç gün içinde 0,07 – 0,072 dolar bölgesinde sabit kaldı. Bollinger bantları, volatilitenin azaldığını gösteriyor zira fiyat çevresinde sıkılaştılar. Ancak huzurlu manzara son birkaç saat içinde düşüş baskısı senaryosuna dönüştü.

Fiyat, Bollinger bantlarının alt ucuna doğru indi ve düşmeye devam etti. 0,063 dolarlık bölgede görülmesi gereken bir miktar talep vardı, ancak bu seviyenin yeniden test edilmesi DOGE’nin 0,0534 dolara daha fazla düşmesiyle sonuçlanabilir.

MACD ayrıca düşüş eğilimi oluşturdu ve yükselen düşüş momentumunu göstermek için sıfır çizgisinin altına daldı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin