Dev banka sessizce bu Bitcoin hamlesini yapıyor – işte ayrıntılar
Dev banka sessizce bu Bitcoin hamlesini yapıyor – işte ayrıntılar

Ripple ve Crypto.com Coin fiyat analizi: XRP ve CRO yükselecek mi? Teknik göstergeler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, satış baskısının piyasayı sarmasının ardından son 24 saat içinde keskin bir şekilde düştü ve önümüzdeki birkaç işlem seansında daha fazla aşağı yönlü hareket beklenebilir. CRO ise satın alma aktivitesi artarken 0,065 dolardaki direncinin üzerinde bir artış hedefliyor.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Son 24 saatte fiyatının %40’ın üzerinde düşmesiyle XRP’de satış baskısı arttı. Kripto para birimi kırmızı bölgeye taşınırken, son üç günde elde edilen kazançların büyük bir kısmı reddedildi. On Balance Volume, endeks grafiklerde keskin bir şekilde düşerken en son fiyat hareketini yansıttı. Göreceli Güç Endeksi, aşırı alım bölgesinden düştükten sonra tarafsız bölgede de istikrar kazandı.

Fiyat 4 saatlik grafikte 20 SMA’nın (mavi) altına düştüğü için piyasada daha fazla düşüş sinyalleri hakim oldu. XRP, şu anda 0,36 dolar desteğinin üzerinde sabitlenmiş olsa da, yakın gelecekte 200-SMA’ya (yeşil) bir düşüş beklenebilir.

Crypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

Crypto.com Coin’in kayıpları, boğalar daha fazla düşüşü engellediği için 0,06 dolarlık destekte kesildi. On Balance Volume göstergesinde, fiyatla birlikte hareket ettiği için alım baskısı belirgindi. Boğalar, kripto fiyatını 0,065 dolarlık direncin üzerine çıkarırsa, CRO’nun ilerlemesi için potansiyel bir yükseliş döngüsüne işaret edebilir.

Öte yandan, fiyat üst tavanı kıramazsa CRO önümüzdeki birkaç seansta “rangebound” hareket edebilir. Son olarak Chaikin Para Akışı, endeks sıfırın üzerinde bir geri dönüşü hedeflediği için düşüş senaryosunun olası olmadığını öne sürdü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin