Ripple ve Dogecoin fiyat analizi: XRP ve DOGE yükselecek mi? Teknik görünüm
Ripple ve Dogecoin fiyat analizi: XRP ve DOGE yükselecek mi? Teknik görünüm

Ripple ve Algorand fiyat analizi: XRP ve ALGO için beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şu anda XRP için grafiklerde alım faaliyeti toplandıkça yükselişin sürebileceği tahmin ediliyor. Algorand ise 4 saatlik grafikte oluşan düşüş eğilimi gösteren “marubozu” mum çubuğunun ardından düşüş kaydetti.

Ripple (XRP) fiyat analizi

XRP boğaları, geçtiğimiz birkaç seansta yükseliş ivmesi kazandıkça kripto fiyatını 0.45 dolarlık önemli destek seviyesinin üzerinde tuttu. Çubuklar histogramda yeşile dönerken, söz konusu momentum Awesome Osilatör tarafından yansıtıldı. Stokastik RSI’ya göre piyasada bir miktar doygunluk görülürken, son 24 saatte alım faaliyeti ve alım satım hacimleri toparlandı ve düşüş tahminlerine karşı çıktı.

Uzatılmış bir boğa koşusu, XRP’nin 0,55 dolarlık direnç işaretinin üzerine çıktığını görebilir ve bir sonraki tavanı 0,632 dolar olarak hedefleyebilir. Trader’lar bu fiyat seviyesinde kâr almaya karar verirlerse, 0458 dolardaki destek ön plana çıkacak.

Algorand (ALGO) fiyat analizi

Algorand’ın 4 saatlik grafiğinde düşüş eğilimi gösteren bir marubozu oluşumu, fiyatın 1 doların üzerinde yerel bir yüksek seviyeye ulaşmasının ardından düşüşün tersine döndüğünü gösterdi. Satış, On Balance Volume göstergesinde de fark edildi ve gösterge son birkaç seansta daha düşük hareket etti. MACD’de düşüş eğilimi, satıcıların piyasanın kontrolünü ele geçirmeye hazır olduğunu gösterdi.

Düşme durumunda destek seviyeleri 0,98 dolar ve 0,85 dolar seviyesinde. Bununla birlikte eğer boğalar satış baskısını 0,98 dolarlık destek civarında hafifletirse önümüzdeki günlerde yükselişe dönüşme şansı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin