Ripple topluluğu, SEC'e karşı mücadeleye katılması için Elon Musk'a sesleniyor!
Ripple topluluğu, SEC'e karşı mücadeleye katılması için Elon Musk'a sesleniyor!

Ripple topluluğu, SEC’e karşı mücadeleye katılması için Elon Musk’a sesleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple topluluğu SEC davasıyla ilgili Elon Musk’a çağrıda bulundu. SEC’in düzenleyici faaliyetleri, piyasa katılımcılarının Ripple’a karşı çıkma çağrılarını yeniledi. Ripple destekçileri, Elon Musk’ı menkul kıymetler düzenleyicisine karşı güçlerini birleştirmek için çağrıda bulundu. Bu çağrı, Tesla CEO’sunun SEC’e karşı suçlamada bulunmasının ardından gerçekleşti.

Elon Musk’ın SEC ile bir sorunu daha var

Manhattan ABD Bölge Yargıcı Alison Nathan’a gönderilen mektupta Musk ve Tesla’nın avukatı Alex Shapiro, SEC’in sayısız soruşturmayı takip ettiğini belirtti.

Shapiro, komisyonun bunu Musk’ın hükümetin açık sözlü eleştirilerine devam etmesinden dolayı yaptığını belirtti. Tüm bunların yanında SEC Elon Musk ve Tesla’yı soruşturma için hedef alabilir. Shapiro, Musk’ın hükümetin açık sözlü bir eleştirmeni olmaya devam ettiğini yazdı.

SEC’in Musk’ı konuşma özgürlüğü hakkını reddetmeye kararlı göründüğünü de ayrıca vurguladı. CNBC, Yargıç Nathan’ın SEC’den 24 Şubat’a kadar yanıt vermesini istediğini bildirdi. Dosyalama, Tesla’nın SEC’in Musk’ı Twitter etkinliği nedeniyle mahkemeye çağırdığını açıklamasının ardından gerçekleşti.

Bu, Musk’ın bu konuda SEC ile ilk kez karşı karşıya bir durum olmadı. SEC ilk olarak 2018 yılında Musk ve Tesla’yı yanıltıcı bir tweet için dava açmıştı. O sırada 40 milyon dolarlık bir anlaşmaya gerçekleştirildi.

XRP destekçileri neden Musk’ın kendilerine katılmasını istiyor?

Musk’ın SEC’in gözetimi hakkındaki son şikayetiyle birlikte, Ripple destekçileri ve güç durumdaki XRP tokeni, milyarderi onlarla birlikte şapka atmaya çağırdı. Birçok Ripple destekçisi, XRP topluluğunun SEC’e karşı benzer bir tavır sergilediğini vurguluyor.

Avukat John Deaton, Musk gibi XRP topluluğunun SEC’in taktiklerinden bıktığına dikkat çekti. Deaton, Musk’ı XRP topluluğuna davet etti ve şu tweeti yayınladı.

@elonmusk Katılıp sessiz üye olabilir veya katılıp öne çıkabilirsiniz.

Diğer XRP destekçileri, XRP topluluğunun “Dogecoin’den çok daha büyük potansiyele sahip olduğunu söyleyerek topluluğa davet etti.

Bu arada, Ripple aleyhindeki SEC davası kademeli olarak ilerliyor. Davayla ilgili bir sonraki beklenen tarih, Avukat James K Filan’ın dediği gibi, SEC’in Brad Garlinghouse’un “Estabrooks Notes”un devrini yanıtlaması gereken tarih olan 24 Şubat tarihi olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin