https://cryptopotato.com/ripple-price-analysis-following-massive-roller-coaster-action-xrp-bulls-battle-to-defend-0-37-support/
https://cryptopotato.com/ripple-price-analysis-following-massive-roller-coaster-action-xrp-bulls-battle-to-defend-0-37-support/

Ripple: Spark token airdrop, benimsenmeyi teşvik edecek ve XRP fiyatını artıracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, CNN ile yakın zamanda yapılan bir röportajda yer aldı. Ana konulardan biri, şirketin ortaklıklarındaki ilerlemesiydi. Garlinghouse özellikle Flare Networks (spark token) projesinden bahsetti.

Ripple’ın yatırım kolu Xpring tarafından desteklenen proje, Ripple’ın birlikte çalışabilirliğini ve XRP kullanım durumlarının sayısını artırmayı hedefliyor. Bu nedenle, Flare Network, Turing Complete Federated Byzantine Agreement (FBA) protokolünü uygulayacak. Garlinghouse, Flare Networks’ün olanakları hakkında şunları söyledi:

Bu çok heyecan verici bir girişim. Spark tokeni adı verdikleri varlıkla çok ilginç şeyler yapıyorlar. Ama Ripple’ın yaptıklarından gerçekten farklı. Bana göre, XRP’nin çok verimli bir dijital varlık olduğunu ve sizin ve benim bahsettiğimiz gibi, yardımcı program herhangi bir dijital varlığın uzun vadeli değerini belirleyecektir.

Flare Networks gibi bir şirketi görmek ve onların XRP ağını çeşitli şekillerde kullanması ilerlemek için bir fırsattır, ancak RippleNet müşterilerini ve müşterilerimiz için ODL’yi (On-Demand Liquidity) nasıl kullandığımızı etkilemez.

Ek olarak, Flare’nin ağı, akıllı sözleşmelerin Ethereum’un sanal makinesi kullanılarak uygulanmasına izin verecek. Flare, XRP adresini ve şifreleme sistemini kullanacak, böylece ağdaki merkezi olmayan protokoller arasında “neredeyse mükemmel” bir etkileşim olacaktır.

Ripple CEO’su şunları ekledi:

Bence XRP sahipleri, Flare’nin ne yaptığı konusunda haklı olarak heyecan duyuyorlar. Flare’nin yapacakları konusunda bende heyecanlıyım. Söylediğimiz gibi, gerçek bir sorunu çözen gerçek bir yardımcı olması – ve sanırım Flare ilginç bir niş oluşturdu- ve Spark tokenlerin bu airdrop ile ilerlemesi konusunda iyimserim. Orada yönetim ekibiyle tanıştım. Çok yetenekli olduklarını ve çözecekleri soruna dair net bir vizyona sahip olduklarını düşünüyorum.

50’den fazla borsa, Spark ’ın token airdropunu destekliyor

Heyecana da neden olan bir olay, Flare Networks tokeni Spark’ın (FLR) airdropudur. 12 Aralık’ta, yeni token XRP’deki fonlarıyla 1’e 1 oranında alacak hesapların anlık görüntüsü alınacak. Flare, Spark tokenini dengede 1,5 milyar XRP ile geri alma sürecini tamamlayan 24.261 hesaba sahip XRP sahiplerinin önemli bir payını bildirdi.

Token dağıtımının duyurulmasından bu yana, yaklaşık 50 platform destek verdi. Bunlar arasında Binance, Poloniex, Uphold, NDAX, bitrue, GateHub, AnchorU $ D, btcmarkets, CoinSpot gibi bazı önemli isimler var. Diğerlerinin yanı sıra Ledger, Xumm ve Exodus cüzdanları da airdropu destekleyecek.

Yakın zamanda İngiltere merkezli değişim CEX.io, kullanıcılarının Spark tokenini alabileceklerini duyurdu. Platform, son 24 saat içinde destek veren en az 3 kişiye katılıyor. Flare tarafından duyurulduğu üzere, tokenin bölgedeki XRP sahiplerine dağıtımını sağlamak için 12 Japon borsası ile bir anlaşmaya vardılar.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin