Ripple son üç yılın zirvesine yükselirken tanınmış analistten flaş XRP tahmini geldi! Yükseliş sürecek mi?
Ripple son üç yılın zirvesine yükselirken tanınmış analistten flaş XRP tahmini geldi! Yükseliş sürecek mi?

Ripple son üç yılın zirvesine yükselirken tanınmış analistten flaş XRP tahmini geldi! Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün piyasa değeri bazında ilk 10’daki en büyük kazancı yaşayan kripto para XRP, %35,9’luk bir ralli kaydederek 1,88 dolara fırladı. Haftalık ve aylık grafikte XRP sırasıyla %107 ve %307 arttı. Peki yükseliş sürecek mi?

Bilinen analist Altstreet Bets, XRP fiyatının direnç görmeden 3 dolara çıkabileceğini belirtmek için aşağıdaki tabloyu paylaştı. Trader, desteği 1,10 dolar ve 1,72 dolar olarak belirledi ve XRP’nin uzun vadede 8,49 doları hedefleyebileceğine inanıyor.

XRP’nin son performansına birçok faktör katkıda bulunuyor. Güney Kore’deki yatırımcıların yüksek ilgisi, tokeni bir prim karşılığında satın alması ve XRP için yeni kullanım durumu, manzarayı iyileştirdi.

Hukuki tarafta, operatör King Solomon, Ripple Labs ve yöneticiler Brad Garlinghouse ve Chris Larsen davasına karşı Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndaki son gelişmeler karşısında yükseliş hissini kuvvetlendirdi.

Kayıt dışı bir menkul kıymetin satıldığı iddiasıyla açılan davada işler Ripple lehine gidiyor gibi görünüyor.

Araştırmacı Leonidas Hadjiloizou, uluslararası kurumların XRP üzerindeki konumunu ortaya koydu. Bank of International Settlements, bir raporda XRP’nin “kesinlikle bir menkul kıymet olmadığını” söyledi. Hadjiloizou şöyle dedi:

Jay Clayton, SEC’in ayrıldıktan sonra yine de harekete geçeceğine inanıyorsa, kapıdan çıkarken Ripple aleyhine dava açmak ister miydi? Yapmayacağına inanıyorum.

Hukuki anlaşmazlık sona ermemiş olsa da, sonuçla ilgili duyarlılık kripto piyasasında yükselişe geçiyor. King Solomon şöyle dedi:

Vaka, eski SEC liderlerinin kişisel kazançlarını ulusun refahının üstünde tuttuğunu ortaya koyuyor gibi görünüyor. Ajans, başvurularda ve duruşmalarda “SEC burada yargılanmıyor” iddiasında bulunduğunda, bunun tam tersinin doğru olduğu neredeyse kesin.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin