Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Ripple şirketi ne kadar XRP sattı? Bunun asıl nedeni nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple şirketi, Aralık ayından bu yana neredeyse bir milyar XRP sattı. Yaklaşık 7 milyon dolar değerinde olan Ripple Labs’ın kripto para için kesin planları yok ve henüz kimse elindeki XRP’leri ne yapacağını bilmiyor. Ancak şu anda kontrol ettikleri yaklaşık 50 milyar XRP bulunuyor.

Son üç aydaki büyük satışı tamamladıktan sonra Ripple (XRP)’da son durum

Ripple şirketinin son yaptığı XRP satışı OTC tarzında gerçekleşirken, XRP’nin fiyatı düştü. Leonidas Hadjiloizou açıkça belirtti :

XRP’nin dolaşımdaki arzı, 16 Aralık’ta 40.794.121.066’dan 17 Mart’ta 41.706.564.590’a yükseldi. Bu, 3 ayda yaklaşık 1 milyar XRP artışı demek.

XRP’yi satmak Ripple Labs için yeni değil, sadece 2018’de geçen yıl şirket 536 milyon doların üzerinde XRP parası sattı. Yılın son çeyreğinde yaklaşık 130 milyon dolarlık kripto para satıldı. Açıkçası, çoğu kişi paranın nereye gittiğini merak ediyor. Muhtemelen bir kısmı, San Francisco Kaliforniya’daki ofislerini desteklemeye gidiyor, ancak birkaç ay içinde bir ofis işletmek için çeyrek yılda bir harcama yapmak pek mümkün değil.

Ripple (XRP) topluluğu çok sessiz

Pazarlama, satış ve reklamcılık ile çalışanların maaşları paraların harcanabileceği bir başka alan. Bu durum, ETH ve BCH gibi diğer kripto paralarla karşılaştırıldığında, XRP destekçilerden pek fazla ilgi çekmiyor gibi görünüyor. Ripple için tartışma konuları neredeyse hiç yorum almazken, BCH ve ETH konusunda her gün binlerce insan yorum yazıyor. 

Açıkçası uzmanlara göre Ripple, büyüme miktarlarını dikkate alarak doğru bir şey yapıyor. Dolayısıyla uzmanlara göre, şimdilik paralarının nereye tahsis edildiğini tahmin etmeye gerek yok çünkü 2014’ten beri ilk 3 kripto para biriminden biri olarak kaldılar.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin