“Ripple, sınır ötesi ödemeler piyasası için önemli bir aktör.”
“Ripple, sınır ötesi ödemeler piyasası için önemli bir aktör.”

Ripple: Sınır ötesi ödemeler piyasası 2026 yılına kadar 47 trilyon dolar olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Swell 2018’in ikinci gününde, Ripple “Ödemelerde Blockchain” ile ilgili bir raporu açıkladı. Rapor, cari yıl için Blockchain bazlı ödemeleri benimseyen “kritik kitle” üzerine ışık tutuyor. Ayrıca, çeşitli kuruluşlar dijital varlıkları sınır ötesi ödeme akışlarına entegre etmeyi dört gözle bekliyorlar. Boston Consulting Group tarafından toplanan son veriler, küresel pazardaki sınır ötesi ödemeler piyasasının 27 trilyon dolar olduğunu gösteriyor.

“Ripple, sınır ötesi ödemeler piyasası için önemli bir aktör.”

Veriler, hacmin 2018 ila 2026 arasında 20 trilyon dolar daha artabileceğini belirtiyor. Bu, 2026 yılında sınır ötesi ödeme pazarının yaklaşık 47 trilyon dolar değerinde olacağı anlamına geliyor. Ripple Baş Piyasa Stratejisti Cory Johnson, “çok fazla paranın söz konusu olduğunu” belirtiyor.

Johnson, sınır ötesi ödemelerle ilgili olarak Blockchain teknolojisinin sağladığı çözümlerin, Ripple’ın dünya çapındaki bireylerin ya da kuruluşların ihtiyaçlarına hitap etmesi için bir fırsat olduğunu belirtiyor. Ayrıca, dijital varlık endüstrisi ve Blockchain teknolojisi uluslararası ödeme raylarını modernleştirme potansiyeline sahip. Ayrıca, uluslararası sınırlara para aktarmanın çok şeffaf, hızlı ve güvenilir olmasını sağlayabilirler.

Kripto paraların kitlesel kabulü önemli

Bazı sorular hala cevapsız bırakıldı, bunlar arasında ana pazarda Blockchain’in nasıl yer alacağı konusu da var. Raporda, katılımcıların yaklaşık %75’inin dijital varlıklarının temel para birimi veya yerleşim birimi olarak benimsenmesi konusuyla “çok ilgilendikleri” belirtiliyor.

Blockchain teknolojisinin kitlesel kabulü ile ilgili olarak, ankete katılan kişilerin yaklaşık %45’i ya üretimde olduklarını ya da bir Blockchain sağlayıcısıyla anlaşma imzalamaya yakın olduklarını söylediler.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin