xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple sert yükseldi! XRP 27 sente ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hacme göre sıralandığında dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi olan Ripple, bugün sert bir şekilde yükseldi. Yüzde 7 yükselişle 27 sente merdiven dayayan XRP yatırımcıları heyecanlandırdı.

Sıkışan kripto piyasası bir miktar düşüş türbülansıyla karşı karşıya geldi ve XRP’nin hem Bitcoin hem de diğer büyük altcoinlerden önemli ölçüde daha iyi performans göstermesine izin verdi.

İlk reaksiyon çok önemli

Analistler şimdi, kripto para biriminin birkaç temel seviyeye nasıl tepki vereceklerini izliyorlar. Zira gelen reaksiyonun, bu rallinin uzun vadeli önemi hakkında kritik bilgiler sunabileceğini belirtiyorlar.

Bitcoin bugün 9.115 dolara dek gerilerken sektörün gözü BTC’nin üzerindeydi. Ancak ani bir çıkış yakalayan Ripple, bir anda 27 sente merdiven dayadı. Ancak analistler XRP hakkında heyecanlanmak konusunda temkinli davranıyorlar çünkü 30 sentlik direncin aşılması oldukça zor görünüyor.

Ripple (XRP) olabilecek en riskli bölgede

Tanınmış kripto para birimi analisti olan DonAlt, son tweet’inde takipçilerine kripto para biriminin mevcut fiyat bölgesinin inanılmaz bir risk taşıdığını söyledi.

Bu devam eden rallinin uzun vadeli önemi, gün sona erdiğinde açıklığa kavuşacak çünkü günlük yükseliş eğilimi, yükselen bir Kumo bükülmesine yol açabilir ve ayrıca XRP’nin 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkmasına izin verebilir.

XRP’nin makro yükseliş trendine girmiş olduğu ihtimali, tüm sektörü heyecanlandırdı. Gelişmeler için takipte kalın.

newsbtc

BitMEX’ten dev Ripple duyurusu: Ünlü CEO’dan XRP için akılalmaz ifadeler


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin