Temel desteği tutan Ripple (XRP)’nin yeni bir artış şansı nedir?
Temel desteği tutan Ripple (XRP)’nin yeni bir artış şansı nedir?

Ripple sert fırladı, XRP işlem hacmi 20 milyar doları devirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi XRP, deyim yerindeyse “hastaneden çıktı”. Kripto para her zamankinden daha canlı ve Bitcoin’in partisine çoktan katılmış gibi görünüyor. Bu haberin yazıldığı esnada 59 sent değerinde olan kripto para, son 24 saatte %12 yükseldi.

Flare Network’ün token dağıtımı XRP fiyatını uçurdu

Kripto paranın fiyatı, XRP’yi belirli borsalarda veya cüzdanlarda tutan herkese büyük miktarda ücretsiz Spark (FLR) tokeni dağıtmasının ardından bu hafta düştü. Flare Network’ün cuma günkü snapshot’ının ardından XRP fiyatı dün 0,56 dolardan 0,45 dolara dek düşmüştü.

Sonrasında tıpkı Bitcoin gibi o da yükseldi.

XRP hacimleri de arttı ve bu kışın boğa koşusunda Bitcoin’den bile daha değişken olan kripto paraya olan talebin arttığını gösteriyor.

XRP, kripto ödeme firması Ripple tarafından geliştirilen kripto para birimi. Şirket, sınır ötesi işlemleri halletmek için XRP kullanan bir yazılım geliştiriyor. Ripple şu anda 6 milyar XRP’ye (3,6 milyar dolar) sahip ve işini finanse etmek için bu paraları periyodik olarak satıyor.

Ripple işlem hacmi iki katına çıktı

CoinMarketCap’e göre, dün geceki durgunlukta 24 saat içerisinde 10 milyar dolar değerinde XRP alınıp satıldı. Mevcut verilerden yapılan değerlendirmelere göre, günlük işlem hacimleri neredeyse iki katına çıkarak 19,2 milyar dolara ulaştı.

Yine de hacimler, XRP’nin yılın en yüksek fiyatı olan 0,71 dolara ulaştığı kasım ayının sonunda olduğu kadar yüksek değil. 24 Kasım’da zirve günlük işlem hacmi 33 milyar dolar ile görülmüştü.

Gözler Bitcoin fiyatında. Yükseliş sürerse altcoin piyasası da peşinden gitmeye devam edebilir. Bu da neredeyse tüm coin’ler gibi XRP’ye de yarayacaktır. 

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin