Ripple sDava Ripple için işleri daha da zorlaştırabilir – işte ayrıntılarert düştü – XRP fiyatı şoke ediyor
Dava Ripple için işleri daha da zorlaştırabilir – işte ayrıntılar

Ripple sert düştü – XRP fiyatı şoke ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın XRP’si sert fiyat hareketliliklerine sahne oluyor. Bugün 0,75 dolara kadar yükselen XRP yazının yazıldığı sırada 0,41 dolar seviyesine geriledi.

Tokyo merkezli Coincheck, XRP satışını yaklaşık 10 dakika sonra devam ettirmeden önce askıya aldı, ancak XRP’nin çökmesini önlemedi

Coincheck, “sat” düğmesini kısaca askıya aldı

Japonya’daki en büyük kripto para borsalarından biri olan Coincheck, Twitter’da yaptığı açıklamaya göre XRP satış emirlerini işlemeyi geçici olarak durdurdu. İşlevsellik daha sonra ticaret platformu tarafından geri yüklendi.

Askıya alma tokenın kazançlarının önemli bir bölümünü bırakmasının ardından geldi. Tokenın fiyatının birkaç pump grubu tarafından yapay olarak yükseltildiğine inanılıyor.

Coincheck, sektörde öncelikle 2018’in başlarında yaklaşık 560 milyon dolar değerinde NEM (XEM) token kaybetmesiyle tanınıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin