XRP günlük yeni hesap sayısı sert çakıldı! Fiyat nasıl etkilenecek? Bu düşüşün sebebi ne?
XRP günlük yeni hesap sayısı sert çakıldı! Fiyat nasıl etkilenecek? Bu düşüşün sebebi ne?

Ripple sert çöktü: Düşüş sürecek mi? 27 Kasım XRP fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, sektörün önüne engeller koyması beklenen yeni ABD düzenlemelerine ilişkin haberlerden bu hafta en kötü etkilenen kripto paralar arasındaydı. Tek bir günde XRP, değerinin %33’ünü yitirdi.

27 Kasım XRP fiyat analizi

Popüler altcoin, geri çekilmeden önce çok beklenen bir yükseliş yaşadı ve kripto pazarındaki ilk on tokeni yükselişiyle geride bıraktı. Ripple, PayPal tarafından kripto ödemeleri için kullanılan en iyi kripto paralardan biri konumunda. Sygnum Bank, bu yıl müşterileri için XRP ile ilgili hizmetleri tanıttı ve 2021’e kadar istikrarlı bir kullanıcı büyümesine işaret ediyor.

Ripple haftalık fiyat grafiği
Ripple haftalık fiyat grafiği

Teknik detaylara bakıldığında 50 sent seviyesinin üzerindeki haftalık kapanış, XRP’ye yönelik yükseliş hissini güçlendirebilir. Bu da yatırımcıların 70 sente ve nihayetinde 90 sent alanına doğru bir fiyat geri kazanımı hedefleyebileceği anlamına geliyor.

William Alligator göstergesi, XRP için orta ve uzun vadeli bir yükseliş görünümünü desteklerken, fiyat 0,50 doların üzerinde işlem görüyor. Nitekim, son zamanlardaki keskin fiyat düşüşleri, yatırımcılara XRP’ye ölçeklenme şansı vermiş olabilir.

Ripple günlük fiyat grafiği
Ripple günlük fiyat grafiği

Günlük zaman diliminde Göreceli Güç Endeksi (RSI) de aşırı alım koşullarını vurguluyor ​​ve bu haftanın başlarında 90 bölgesinin üzerindeydi.

25 Kasım’da gördüğümüz gibi, aşırı derecede satın alımı işaret eden RSI değerinden önce genellikle sağlıklı bir fiyat düzeltmesi geliyor. Endeks ayrıca daha fazla dezavantaj gösteriyor, bu da XRP’nin önümüzdeki günlerde daha da değer kaybedebileceği anlamına geliyor.

Haftalık 0,50 dolarlık destek seviyesinin altında bir fiyat kapanışı, Eylül 2020’nin en yüksek seviyesine, yani 0.35 dolar civarına doğru kısa vadeli satış baskısı yaratabilir. Bu da XRP boğaları için mükemmel bir satın alma fırsatı olabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 27 November 2020, 20:38

    Chainlink paylaşımı yapılmıyor hiç göremiyorum chainlink haberlerinide görmek istiyorum.

    Reply
Bizi Takip Edin