Ripple, SEC’e karşı yeni bir zafer kazanırken Shiba Inu takipçileri bu duyuruyu bekliyor!
Ripple, SEC’e karşı yeni bir zafer kazanırken Shiba Inu takipçileri bu duyuruyu bekliyor!

Ripple, SEC’e karşı yeni bir zafer kazanırken Shiba Inu takipçileri bu duyuruyu bekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, SEC ile yasal mücadelesine devam ediyor. XRP yatırımcıları davanın Ripple lehine sonuçlanması için beklentiyi sürdürürken bugün şirketin SEC karşısında yeni ve küçük bir zafer kazandığı bildirildi.

Ripple, SEC’e karşı bir zafer daha kazandı

Savunma avukatı James K. Filan’ın yakın tarihli bir tweetine göre, Ripple, üçüncü taraflarla beraber toplantılar sırasında yaptığı redaksiyonlarla ilgili olarak SEC’e yanıt vermek için süre uzatmayı başardı. Bu hukuki süreçte minik bir zafer olarak nitelendirildi.

Düzenleyicinin bugün Ripple avukatları tarafından değerlendirilecek redakte edilmiş belgeleri üretmesi bekleniyor. Ripple’ın hukuk ekibi yanıtını 4 Nisan’da verecek.

Shiba Inu, büyük duyuru için hazırlanıyor

Dün resmi SHIB Twitter hesabında kafa karıştıran bir tweet ortaya çıktı.

Metinde, ilginç bir cümlenin yanı sıra bugün yapılması beklenen büyük bir duyurunun tanıtımı da yer alıyor. Güncellemenin ne hakkında olabileceği merak edilirken, Shiba Inu’nun fiyatı son 24 saatte %1,6 arttı ve 0,00002777 dolardan el değiştiriyor.

Ayrıca Shiba Inu için Komodo tarafında önemli bir gelişme yaşandı. Blockchain protokolü Komodo, kullanıcıların farklı Blockchain’ler üzerinde piyasaya sürülen kriptolar için SHIB takas etmelerini sağlayan, Shiba Inu merkezli bir DEX başlattı. Böylelikle farklı ağlardaki diğer varlıklar için Shiba Inu tokenlerinin ticaretine izin verilecek. Bu da SHIB ticaretinin hayli kolaylaşması anlamına geliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin