XRP fiyatı birden çok engelle karşı karşıya: Ripple boğaları devreye girecek mi?

Ripple, SEC soruşturması sırasında 303.000 sayfalık belge ürettiğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yargıç Sarah Netburn’e yazdığı bir mektupta Ripple avukatları, Bitcoin ve Ethereum ile ilgili belgelerin, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun argümanlarına karşı, gerçekten de davayla ilgili olduğunu yazıyor.

Soruşturma sırasında, blockchain şirketi 303.000 sayfalık belge üretti ve şu anda SEC tarafından talep edilen 75.000 daha fazla belgeyi inceliyor.

Ancak ajans, Ripple tarafından talep edilen yalnızca 153 belgeyi sunmayı kabul etti.

Davalıların taleplerine uyma yükü, bu öneme sahip bir davada kritik bir sorun olduğu için, özellikle de SEC tarafından yapılan keşif talepleriyle karşılaştırıldığında, pek sıra dışı bir durum söz konusu değil.

Ripple, belgelerin “adil bildirim” savunmasıyla ilgili olduğunu söylüyor

SEC, Bitcoin ve Ethereum belgelerinin dava süreciyle alakasız olduğunu savundu ve Telegram ve Kik gibi önceki yüksek profilli davalardaki mahkeme kararlarına işaret etti.

Yine de Ripple, yargıcın SEC’in “öyle olduğunu” kabul edemeyeceği konusunda ısrar ediyor ve ajansın XRP ile ilgili “yaygın piyasa karmaşasına” katkıda bulunduğuna dair kanıt arıyor.

Davalılar bunun yerine, doğrudan veya bir vekil olarak dahili iletişimi kullanarak XRP’nin piyasada nasıl görüldüğünü yansıtan belgeler arıyor. SEC, ajansın XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığına dair düzenleyici rehberlik talepleri için odak noktası olduğunu inkar edemez.

Şirketin avukatları, SEC’in, bir perakende XRP yatırımcısına herhangi bir belirleme yapılmadığını söylediğinde, davayı açmadan sadece iki ay önce, Ekim 2020’de token’ın menkul kıymet durumu konusunda fikir birliğine varamadığı iddia ediliyor.

SEC, bir önceki yasal mektubunda, halka açık olmayan bir soruşturma sırasında XRP’nin yasal durumu hakkında piyasa katılımcılarını uyarma yükümlülüğünün olmadığını belirtmişti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin