ripple sec

Ripple SEC davasının temmuza kadar sonuçlanması bekleniyor: Balinalar Ripple’da yükselişe mi geçecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP, Ripple SEC davasının temmuz ayına kadar sonuçlanması beklenirken balinalar yüzde 2 değer kazandı. Buna rağmen zincir üstü veriler token hypeının azaldığını gösteriyor.

Cuma günü Wall Street’teki güçlü kapanışın ardından kripto piyasaları da Bitcoin ve altcoinlerin yeşile dönmesiyle iyi bir ruh hâline büründü. Ripple’ın XRP’si, kripto balinaları tarafından devam eden birikimin ortasında yüzde 2 kazançla yukarı yönlü gösteriyor.

Basın saati itibariyle XRP, 24,5 milyar dolar piyasa değeriyle 0,4725 dolar fiyattan yüzde 1,82 artışla işlem görüyor. Kripto analisti Ali Martinez’in bildirdiğine göre, son birkaç hafta içinde kripto balinaları da XRP üzerinde yükselişe geçti ve son 3 hafta içinde 22,9 milyon doların biraz üzerinde 52 milyon XRP coin satın aldı.

Kaynak: Santiment

Ripple SEC ile devam eden mücadelesi nedeniyle haberlerde yer almaya devam ediyor ve yasal mücadele şimdi özet bir karara yaklaşıyor. Bununla birlikte, Ripple’a yapılan son bir sarsıntıda, şirketin danışmanlarından Kylie Chiseul Kim Ripple’dan çekilmeye karar verdi.

Ripple SEC davası temmuz ayına kadar çözülecek

Ripple ve SEC arasında devam eden dava sürerken Jeremy Hogan geçtiğimiz günlerde davanın çözümünün Temmuz 2023’e kadar sonuçlanacağını tahmin etti. Hukukçu, temel olarak Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un davanın çözümünün birkaç hafta içinde gerçekleşeceğini belirttiği yakın tarihli bir videoya yanıt veriyordu. Hogan son tweetinde şunları yazdı:

“Ripple davasındaki Yargıç, yaklaşık 9 haftada bir (29 Eylül, 19 Aralık, 6 Mart, 16 Mayıs) önemli kararlar alıyor. Ve geriye kalan tek büyük karar, Özet Yargı’dır. Temmuz ortasına kadar sonuç çıkıyor. Bu bir tahmin DEĞİLDİR, sadece bir kalıp.”

Ayrıca Ripple SEC davasında Bill Hinman’ın ifadesini göz ardı edilmeye çalıştığını da belirtti. Zincir üzerindeki verilere gelince, XRP’nin sosyal baskınlığı yüzde 1,228’e düştü. Metrik, piyasa değerine göre diğer ilk 100 varlığa kıyasla tartışmaların göreceli hacmini ölçer. Bu nedenle düşüş, tokende sahte bir düşüş olduğunu gösterir.

coingape.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin