Ripple SEC davasında sona yaklaşılıyor mu? Ripple yeni taleplerini iletti
Ripple SEC davasında sona yaklaşılıyor mu? Ripple yeni taleplerini iletti

Ripple SEC davasında sona yaklaşılıyor mu? Ripple yeni taleplerini iletti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple SEC davasında tüm suçları reddederek kendi lehine sonuçlanmasını talep etti. Hafta sonu, Ripple’ın Bireysel Davalıları Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, Güvenlik ve Borsa Komisyonu’nun yaptığı değişiklikleri şikayet etti. Ripple yöneticileri, beklendiği gibi, SEC tarafından kendilerine yöneltilen tüm iddiaları reddetti. Gerekçe olarak suçlama hakkında yeterli bilgiye sahip olmadıklarını söylediler.

İşte Ripple’ın talepleri

Bireysel Sanıklar, SEC tarafından kendilerine yöneltilen iddiaları reddetmenin yanı sıra, bir yıldan uzun süredir devam eden davaya son vermek için gerekli dört talep sıraladı. Garlinghouse ve Larsen’e göre, mahkeme SEC’e karşı Davalılar lehine bir yargıç olarak, aleyhindeki davayı önyargı olarak reddetmeli ve avukat ücretlerini ve diğer masraflarını dengelemek için her iki Bireysel Davalıya da para vermesi gerekiyor. Ayrıca, Bireysel Sanıklar, mahkemeden, davanın neden olduğu rahatsızlıklara dayanarak uygun göreceği başka herhangi bir tazminat kararı vermesini talep etti.

Bireysel Sanıklar, bu taleplerle 8 Nisan 2022 Cuma günü verdikleri cevaplarında, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun “jüri yargılaması” talep etmek isteyebileceğini belirtmişlerdir. Bireysel Davalılar SEC’in böyle bir talebe hakkı olduğunu kabul ederken, blockchain şirketi mahkemeden böyle bir hareketi reddetmesini istedi, çünkü jüri tarafından yargılanmayı tercih etmek daha fazla gecikmeye neden olacak ve bu da yatırımcılara zarar vermeye devam edecek.

SEC düzenleyicisi, Ripple’ı kendi lehinde bir uzlaşma anlaşması müzakere etmesi için gecikme taktikleri kullanmakla suçladı. SEC, sanıklar için sinir bozucu olan ve XRP’nin fiyatına zarar vermeye devam eden dava dilekçelerinin zaman çizelgesinin uzatılmasını talep etmişti.

SEC, şirketi kayıt dışı bir güvenlik teklifi yürütmekle suçlamadan önce Ethereum (ETH) ile baş başa bir savaşta olan Ripple’ın XRP’si, piyasa değerindeki büyük düşüşe bağlı olarak yedinci sıraya düştü. Bu arada, SEC’in e-postalarını davada kullanılmaktan korumaya çalıştığı eski Direktörü Bill Hinman, komisyonda bulunduğu süre boyunca doğrudan emirlere uymamakla suçlandı.

XRP fiyatı ayı görünüyor

XRP olumlu gelişmeye rağmen geçen ay kaydedilen 0,9 dolar seviyesine hâlâ çok uzak. Yazım sırasında XRP son 24 saatte %3,3 düştü ve 0,74 dolar civarında işlem gördü. Kripto paranın mevcut fiyatı ile XRP, 0,7472 dolarla ilk büyük destek seviyesinin altına düştü. Bununla birlikte, daha geniş piyasa duyarlılığı ile XRP fiyatı 0,75 doların üzerine çıkabilir.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin