Ripple SEC davasında sona mı yaklaşılıyor? XRP balinaları harekete geçti
Ripple SEC davasında sona mı yaklaşılıyor? XRP balinaları harekete geçti

Ripple SEC davasında sona mı yaklaşılıyor? XRP balinaları harekete geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ve SEC davası Özet Yargı aşamasına doğru ilerlerken, piyasaya giderek daha fazla spekülasyon geliyor. Ancak kripto balinaları, piyasadaki söylentilerden etkilenmiyor gibi görünüyor ve hâlâ XRP token biriktiriyor.

Balinalar fiyat düşüşünün ortasında XRP ekliyor mu?

WhaleAlert tarafından verilen verilere göre, kripto balinaları son 24 saatte 138 milyondan fazla XRP token (yaklaşık 52.1 milyon dolar) satın aldı. Binance kripto borsasından 33.2 milyon dolardan fazla XRP tokeni satın alındı.

Ancak kaydedilen en büyük birikim işlemi Binance’te gerçekleşti. Bir balina tarafından yaklaşık 50 milyon XRP tokeni eklendi.

Bu balina birikimi, kripto pazarındaki son düşüş trendinin ortasında geldi. XRP fiyatı son 7 günde %5 düştü. XRP, yazım sırasında ortalama 0,375 dolar fiyatla işlem görüyor. Ancak, 24 saatlik işlem hacmi %162 gibi büyük bir artışla 780.2 milyon dolara ulaştı. Bu arada, piyasa değeri 19 milyar doların altına düştü.

Verilere göre, bir balina ayrıca cüzdanından Bitstamp kripto borsasına 32 milyon XRP tokenini (yaklaşık 12.4 milyon dolar) taşıdı. Balinanın burada satış fırsatları araması bekleniyor.

Cumartesi günü 55 milyon doların üzerinde XRP tokeninin balinalar tarafından taşındığı bildirildi. Bittrex kripto borsasından çeşitli işlemlerde şüpheli bir şekilde 4 milyar XRP taşındı.

Ripple davası 15 Aralık’ta mı bitiyor?

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, 10 Aralık 2022’de spekülatif bir yorum yaptığında XRP dava anlaşması söylentileri kripto pazarını vurdu. XRP dava anlaşmasının 15 Aralık 2022’ye kadar gerçekleşeceğinden bahsetti.

Ancak FoxBusiness Gazetecisi Eleanor Terrett, Hoskinson’ın spekülasyonlarını reddetti. XRP davasına yakın kaynaklarının 15 Aralık uzlaşma söylentisinde gerçeklik payı olmadığını doğruladığını belirtti. Daha önce 15 Kasım 2022 söylentisini de reddetmişlerdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin