Ripple SEC davasında son dakika gelişmesi! XRP fiyatını nasıl etkileyecek?
Ripple SEC davasında son dakika gelişmesi! XRP fiyatını nasıl etkileyecek?

Ripple SEC davasında son dakika gelişmesi! XRP fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple SEC davasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Elde edilen verilere göre dün Ripple devam eden davada Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı olumlu bir gelişme yaşadı. ABD Bölge Yargıcı Sarah Netburn, SEC’in kurumun Kurumsal Finansman eski yetkilisi William Hinman tarafından yapılan konuşmayla ilgili dahili belgeleri koruma hareketini reddetti. Hinman’ın 2018’de Ethereum’un (ETH) menkul kıymet olmadığını açıkladığı konuşmasının taslağını hazırlamak için kullanıldı.

Ancak, SEC’in Hinman belgesini teslim etmesi yönündeki tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Hinman belgelerini Ripple’a teslim etmekten kaçınmıştı. Son olarak Yargıç Netburn’ün SEC’e Hinman belgelerini Ripple’a teslim etmesini ikinci kez emretmeye hazırlanıyor. SEC’in kararın yeniden gözden geçirilmesi için dava açmayı beklese de davanın ardından birçok hukuk uzmanı kurumun talebinin kabul edileceğini düşünmüyor.

XRP fiyatında son durum

Dünkü gelişmenin önemine rağmen, XRP fiyatı haberlere olumlu yanıt vermedi. XRP fiyatı 0,3 dolar civarında takılı kaldı. Son yedi gün içinde XRP, 0,3 ile 0,35 arasında işlem gördü. Devam eden Ripple v. SEC davası, kripto para birimine yapılan yatırımın değerinin büyük ölçüde düştüğünü gören XRP sahiplerini etkiledi. 2018’in başlarında, XRP tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.4 dolara yükseldi. Bununla birlikte, kripto para biriminin değeri, Hinman’ın ETH’yi güvenlik dışı olarak ilan etmesinden bugüne kadar düşmeye devam etti.

XRP, şu anda 0,31 dolardan el değiştirdiği için tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,4 dolardan %90i8 düştü. Kripto para piyasa değerine göre yedinci en büyük kripto para birimi olarak oturuyor. Birçoğu, dünkü gelişmenin XRP’nin değerini yükselmeye iteceğini umuyordu. Ancak, haberin fiyat üzerinde henüz bir etkisi olmadı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin