Ripple SEC davasında, Nisan ayı kritik öneme sahip! Sona yaklaşılıyor mu?
Ripple SEC davasında, Nisan ayı kritik öneme sahip! Sona yaklaşılıyor mu?

Ripple SEC davasında, Nisan ayı kritik öneme sahip! Sona yaklaşılıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple SEC davasında Nisan ayı oldukça önemli görünüyor. ABD SEC aleyhindeki davada sanıklar Bradley Garlinghouse, Christian Larsen ve Ripple Labs Inc., uzatma talebinde bulundu. Önergeye göre, komisyonun önerdiği Temel Belge’ye yanıt vermek için daha fazla zaman istiyor. Sanıklar, önerilen redaksiyonlara ne ölçüde itirazları olduğunu görebilmek için materyali değerlendirmek istiyor.

Ripple genişleme talep ediyor

Önergede, SEC’in belgeleri önümüzdeki hafta başlarında sunacağı belirtti. Bu arada, her iki taraf da bunu kabul etti ve sadece mahkemenin onayına ihtiyacı var. Sanık, belgeleri inceledikten sonra üç gün içinde mahkemeye yanıt verecek.

Sanıklar, cevaplarını sunmak için son tarihin 28 Mart 2022’ye kadar olduğunu kaydetti. Avukat James K. Filan’a göre, mahkeme, Bireysel Sanıkların Cevaplarını salt metin şeklinde dosyalamaları için uzatma talebini kabul etti. İlginç bir şekilde, cevaplarının en geç 8 Nisan 2022’ye kadar geleceğini de belirtti.

Nisan, dava için kritik ay olacak

Daha önce, davadaki Bireysel Sanıklar, SEC’in Değiştirilmiş İlk Şikayetine cevaplarını sunmak için 8 Nisan 2022’ye kadar ek süre talep eden bir dava açmıştı. Filan, SEC’in ek keşif konusundaki yanıtının 15 Nisan’da ve ortak Önerilen Planlama Emrinin 22 Nisan 2022’de gelecek haftasında verileceğini bildirdi.

Uzun süredir devam eden tartışmalı dava, birden fazla yanıt ve keşifle Nisan ayını da uzatacak gibi görünüyor. Komisyon, birkaç uzatma talep ederek davayı uzatırken, Ripple, Mayıs ortasına kadar sona erecek bir özet karar takvimi önerdi. Bu sadece her iki tarafça alınan farklı yaklaşımları gösterir.

Piyasa tarafında, son 30 gün, neredeyse %30 oranında yükselmeyi başardığı için XRP tokeni için iyi geçti. Kript para, yazım sırasında ortalama 0,83 dolar fiyatla işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre XRP, toplam piyasa değeri 48 Milyar Doları aşan altıncı en büyük kripto para birimi olmaya devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin