Ripple SEC davasında Hinman belgeleri yeniden gündemde!
Ripple SEC davasında Hinman belgeleri yeniden gündemde!

Ripple SEC davasında Hinman belgeleri yeniden gündemde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple Labs arasındaki kritik hukuk mücadelesi, merakla beklenen Özet Karar aşamasına yaklaştı. Bununla birlikte, Hinman belgeleri tekrardan mercek altına alındı.

Hinman Belgeleri, XRP davasında halka açılacak mı?

Avukat James Filan, Forbes’a Kıdemli Katkıda Bulunan Roslyn Layton’ın, bekleyen özet karardan önce XRP davasında bir dava açtığını bildirdi. Hinman belgelerine erişim için Mahkemeye dilekçe vererek müdahale talebinde bulundu.

ABD SEC’in Hinman belgeleri üzerindeki iddiasını kaybettiği bildirildi. Komisyon, notları Ripple ve sanıklara teslim etmeye devam etti.

Layton tarafından sunulan önergede, 22 Aralık 2022’de ABD SEC’in, Özet Yargı önergesini desteklemek için gündeme getirdiği Hinman belgelerinin bazı bölümlerini mühürlemek için harekete geçtiği belirtiliyor.

Layton, XRP davasında herhangi bir finansal çıkarı olmadığını belirtti. Ancak, bu belgelerin kritik davada oynadıkları rolü inceledi. Bu temelde Layton, mahkemeden belgeleri kamuya açıklamasını talep ediyor ve komisyonun mühürlü tutma talebini reddediyor.

ABD SEC’in, bu notları delil haline getirdikleri için “Yargı Belgeleri” olduğunu kabul ettiğini de sözlerine ekledi. Bununla birlikte, davaya ilişkin beklentiler arttı ve bu sadece Ripple ve yöneticileri için değil, ABD SEC’in yanlış yönlendirilmiş çabaları nedeniyle milyarlarca zarara uğrayan binlerce XRP sahibi için de geçerli.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin