Ripple-SEC davasında anlaşmaya varılabilir mi? İşte merak edilenler
Ripple-SEC davasında anlaşmaya varılabilir mi? İşte merak edilenler

Ripple-SEC davasında anlaşmaya varılabilir mi? İşte merak edilenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto topluluğu, uzun süredir devam eden Ripple-SEC davasının nihai bir sonuca varmasını bekliyor. Bu arada, mahkeme davayla ilgili olarak henüz bir Özet Karar vermedi. Ancak, XRP sahiplerinin avukatı John Deaton, Ripple ve SEC davasının sonunun ne olabileceği konusundaki tahmininden vazgeçti.

XRP davası uzlaşmayla mı bitecek?

Avukat John Deaton, Amicus Curiae, kullanıcıların XRP davasının sonucu hakkında ne düşündüklerini görmek için bir Twitter anketi yayınladı. Kullanıcıların yaklaşık %60’ı bunun bir çözüm olacağına inanıyor. Ancak, XRP avukatı aynı şeye inanmıyor.

Deaton, bir yıl önce, ABD SEC’in Hinman belgeleri üzerindeki iddiasından vazgeçmediği için bir anlaşmanın muhtemel olduğuna inandığını belirtti. Ancak komisyon iddiasından vazgeçti ve belgeleri Ripple ve Sanıklara sundu.

Şimdi, XRP avukatı, XRP davasının Yargıç Analisa Torres’ten bir karar alacağına inanıyor.

Hinman Belgeleri anahtar mı?

Avukatın görüşüne göre, bu belgeler Ripple için çok değerliyse ve SEC’e zarar verebilecekse, komisyon onları devretmeden önce hallederdi. Ancak bu olmadı ve şimdi Ripple, muhalefet özetlerinde Hinman belgelerine atıfta bulunuyor.

SEC, Yargıçtan Hinman belgesini mühürlemesini bile istedi ve bu belgelerin “adli belgeler” haline gelip gelmeyeceğine artık Yargıç karar verecek. Yargıç, SEC’e bu notları bazı redaksiyonlarla birlikte kamuya açık dosyaya koymasını emredebilir.

Yargıç Torres’in karardaki Hinman taslaklarına güvenmeme ve SEC’in itirazını kabul etmemesi için sağlıklı bir şans olduğunu da sözlerine ekledi. Yargıç, bu notların yalnızca çapraz suçlamayla ilgili olduğunu zaten ima etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin