Ripple-SEC XRP davası: Yargıç, SEC'in talebini kısmen reddetti!

Ripple-SEC davası: Yargıç, SEC’in talebini kısmen reddetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple-SEC davasında, Bölge Yargıcı Analisa Torres, Daubert Motions hakkında bir emir yayınladı. Karar, tarafların Uzman İtirazları ile bağlantılı olarak belgeleri mühürleme önergesine ilişkindir. Ancak, Özet Yargı ile ilgili karar hâlâ bekleme aşamasında.

Yargıç, Ripple’ın XRP davasındaki önerisini kabul etti

Karara göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), taraflarca tevdi edilen bazı belgeleri uzman ifadesini hariç tutmak için mühürlemek ve düzenlemek için bir karar arıyordu. Komisyon, önerilen redaksiyonların bilirkişilerin kimliğini korumayı amaçladığından bahsetmiştir.

Ripple ve sanıklar da bu tür bölümlerin redaksiyonunu yöneten bir emir istiyorlardı. Redaksiyonlarının Ripple’ın gizli ticari çıkarlarını ve üçüncü tarafların meşru gizlilik çıkarlarını korumayı amaçladığını belirttiler. Sanıklar mahkemeden, bilgilerinin ifşa edilmesinin gelecekteki anlaşmalarda müzakere konumlarına doğrudan büyük zarar verebileceğini savunmasını istedi. Bu, doğrudan rakiplerin satış planlarını ve fiyatlandırma politikalarını düzenlemelerine yol açabilir.

Taraf olmayan MoneyGram International ise mahkemeden kendi özel iş bilgilerini korumak için belirli ayrıntıların bazı bölümlerinin düzeltilmesini istedi.

SEC önergesi kabul edildi

Yargıç Analisa Torres, XRP davasında SEC’in önergelerini kısmen kabul etti. Mahkeme, komisyonun bilirkişilere yardımcı olan danışmanlık firmalarının isimlerinin çıkarılması talebini reddettiğini belirtti. Bununla birlikte, Daubert Önergeleri ile bağlantılı belgeleri düzeltmeye yönelik itirazı kabul etti. Ancak yargıç, sanıkların, MoneyGram’ın ve üçüncü şahısların taleplerini kabul etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin