Ripple SEC davası sona mı yaklaşıyor? Yatırımcıları sevindirecek haber geldi
Ripple SEC davası sona mı yaklaşıyor? Yatırımcıları sevindirecek haber geldi

Ripple SEC davası sona mı yaklaşıyor? Yatırımcıları sevindirecek haber geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki dava, yakın tarihli bir mahkeme kararının ardından yeni bir hal aldı. Raporlara göre, davanın hakimi Sarah Netburn, ödeme devinin SEC yetkililerinin kamuya açık açıklamalarının videolarının doğrulanmasını sağlamak amacıyla mahkeme celbi sunma hareketini onayladı. SEC yetkililerinin videolarının teyit edilmesi davayı büyük oranda etkileyebileceğinden Ripple için çok önemlidir. Ripple, yedi SEC görevlisine iki mahkeme celbi sunacak. Raporlara göre, mahkeme celplerinden olumlu bir sonuç bekleniyor ve bu, talep üzerine Ripples likidite platformuyla birleştiğinde XRP fiyat artışına neden olabilir.

Ripple avukatlarının kısa süre önce SEC’e karşı, şirketi baskı altına almak ve zorlamakla suçlayarak bir dilekçe verdiklerini hatırlayalım.

Bir tweet’te, Ripple yanlısı avukat Jeremy Hogan, kimlik doğrulamanın davalarda önemli bir şey olduğunu ve engellenmemesi gerektiğini açıkladı.

Ripple, yalnızca konuşma yapan SEC çalışanlarının 7 videosunun kimliğini doğrulamak istiyor ve SEC yine bununla uğraşıyor. Kimlik doğrulama, davalarda standart bir şeydir ve bu kadar zor olmamalıdır.

XRP için bu seviyeleri öngörüyor!

Önde gelen bir kripto analisti olan Bob Mason, XRP için 0,41 dolarlık bir ralli öngördü. Ancak, varlığın üç ana direnç seviyesiyle karşılaşabileceğine inanıyor. Bob Mason, analizinde ilk direnç seviyesinin 0,3871 dolar, ikincisinin 0,3986 dolar ve üçüncünün 0,4167 dolar olduğunu belirtti. Bu durumda, fiyat ikinci direnç seviyesini kıramazsa ve 0,3443 dolara düşerse yükseliş görünümü geçersiz olacaktır.

Bir kripto analisti olan Rudy Fares, XRP fiyatının uzun süredir 0,3 ila 0,4 dolar arasında konsolide olduğunu gözlemledi. Bu, Matic’in beğenilerine kıyasla fiyatın düşük değerde olduğunun ve geciktiğinin bir göstergesidir. Ancak Fares, XRP 0,4 doları geçtiğinde bunun değişebileceğine inanıyor.

Ona göre, fiyat yükselecek ve diğer altcoinleri yakalayacak. XRP, mahkeme sonucunu bekleyen birkaç kripto borsası tarafından listeden çıkarıldıktan sonra geri dönmek için mücadele ediyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin