featured

Bir hukuk uzmanı Ripple ile SEC arasındaki davayı değerlendirdi: “Kriptolar için olumlu olacağına eminim”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC ile Ripple arasındaki dava devam ederken bir hukuk uzmanı olan John Deaton, davanın kripto para endüstrisi için olumlu sonuçlanacağına dair güvenini dile getirdi.

Avukat John E. Deaton, Ripple’ın geniş çapta kamuoyuna duyurulan hukuk savaşında galip geleceğinden ve mevcut Yüksek Mahkemenin SEC’in argümanlarını bastırılacağına dair hiç şüphesi olmadığı hakkında bir tweet paylaştı.

Ripple SEC

Benzer yasal savaşlar

Deaton, “Ripple’ın karar özetinin zaten son derece iyi yazılmış bir temyiz belgesi olduğunu” belirtti ve ekledi; “Batı Virginia – EPA davası, benimle aynı fikirde olmak için okumanız gereken tek şey.”

Deaton’ın atıfta bulunduğu davada Yüksek Mahkeme, Çevre Koruma Dairesi’nin (EPA) daha önce birçok eyalet ve kömür endüstrisi şirketi tarafından sorgulanan düzenleme olan ve mevcut elektrik santrallerinden kaynaklanan emisyonları düzenleme yetkisini aştığına karar vermişti.

Ayrıca hukuk uzmanı, Ripple’ın genel danışmanı Stuart Alderoty’den alıntı yaparak, düzenleyicinin Yüksek Mahkeme’deki son beş davasından dördünü “SEC’in zorbalığına ve yapışmasına karşı mücadele edecek cesarete ve kaynaklara sahip olan birkaç kişi” nedeniyle kaybettiğini söyledi. 20 Şubat tarihli bir tweet’te, yasaya sadık olmayan yasal pozisyonları esnetmek için bir düzenleme yapıldığını belirtti.

Tweet’inin altındaki bir yoruma yanıt veren Deaton, XRP topluluğunun davaya Yargıç Analisa Torres’in başkanlık nedeniyle şanslı olduğunu söyledi. Bu yüzden SEC’in özet karar önergesini reddetmesini ve davayı bir jüriye göndermesini bekliyor. Bu da Ripple için bir galibiyet anlamına gelir.

Bir hatırlatma olarak, Deaton daha önce bu konuda şöyle bir eleştiri yapmıştı:

Japonya’da XRP satın alan bir kişinin, Ripple ve diğer tüm XRP sahipleri ile ortak bir girişimde olduğunu ve XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu belirtmesi oldukça çirkindi.

XRP fiyat analizi

Bu arada, bu davanın merkezinde yer alan kripto para birimi XRP, şu anda 0,39 dolar civarında işlem görüyor. Kayıplarını telafi etmeye çalışan gözde altcoin, bugün %0,16 oranında değer kazanırken haftalık grafikte ise %5,59 oranında kârda. Bu oran aylık grafikte ise %2,82.

XRP’nin gelecekteki fiyatının, Ripple’ın SEC’e karşı yasal savaşının nihai sonucundan büyük ölçüde etkileneceğine dikkat etmek de önemlidir. Blockchain şirketinin potansiyel zaferi, XRP’nin ABD pazarındaki yasallığını sağlamlaştırmaya ve kripto sektörünü açmaya yardımcı olur. Bu da yatırımcılar arasında daha çok ilgi çekmesinin bir yolunu açacaktır.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin