featured

Ripple Politika Başkanı, Binance’ın dava sürecini değerlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance davasını hedef alan Ripple Labs Kamu Politikası Başkanı Susan Friedman, son 4 yılda kriptoyu düzenlemek için tüm çerçeveyi diğer yargı bölgelerinin oluşturduğunu belirtti. Ancak, CFTC hala mücadele ediyor.

Düzenleyicilerin geri kalanı, endüstri tarafından sorulan aynı bekleyen soruları hala yanıtlayamıyor. Bu durumda meselenin endüstrinin ABD’den çıkıp çıkmadığı değil, ne kadar hızlı ayrıldığından bahsetti.

Ripple Labs, şirketin kurucu ortağı Chris Larsen ve şu anki CEO’su Brad Garlinghouse, şimdiden ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yasal bir savaşa girdiler. Ancak her iki taraf da XRP davasında merakla beklenen Özet Kararı bekliyor.

Ripple dava sürecini nasıl görüyor?

Ripple’ın Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty, SEC’in yakın zamanda başlatılan davalardaki “sadece gelin ve kaydolun” iddialarını sorguluyor. Komisyonun yetkisini aşmasının artık durdurulması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

CFTC, Binance ve patronunun türev kurallarını çiğnediğini iddia etti. Dünyanın en büyük kripto borsasının ajansa uzun zaman önce kaydolması gerektiğinden bahsetmişti, ancak kuralları ihlal etmeye devam ediyor.

Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC), dünyanın en büyük kripto borsası Binance’e karşı yaptırım başlattı ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ) piyasadan tepetaklak ayrıldı. ABD mali düzenleyicilerinin kripto şirketlerine yönelik incelemeleri hızla artarken, uzmanlar endüstrinin daha hafif düzenlemeler için farklı ülkelere kayabileceğini ima ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin