Ripple piyasaya 1 milyar XRP daha sürdü! Fiyat ne durumda?
Ripple piyasaya 1 milyar XRP daha sürdü! Fiyat ne durumda?

Ripple piyasaya 1 milyar XRP daha sürdü! Fiyat ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple emanet cüzdanından 1 milyar XRP’nin kilidini açtı. Ayrıca anlaşma gereği Ripple’ın kurucu ortağı McCaleb’a 55 milyon token ödeme yapıldı.

Ripple için rutin olarak gerçekleştirilen süreçte her ay belli bir miktar XRP’nin kilidi açılıyor. Şirket mayıs ayının başında 1 milyar XRP’nin daha kilidini açtı. Whale Alert tarafından bildirilene göre işlem tek seferde gerçekleştirmedi. Sırasıyla 500 milyon, 400 milyon ve 100 milyon XRP’lik işlemler gerçekleştirildi. Toplam tutar böylelikle 1 milyar tokene getirildi.

 

 

Bu haberin yazıldığı an itibarıyla mayın ayının başında açılan toplam XRP miktarı 220 milyon dolara tekabül ediyor. Fiyatları olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle bu prosedür kriptoseverler tarafından yoğun eleştiriye maruz kalıyor. Ripple’ın yüz milyonlarca tokenin kilidini açma ihtiyacı ise halen gizemini koruyor.

Ripple kurucu ortağı dünyanın en zengin kripto para simalarından biri olabilir

Whale Alert tarafından yayımlanan bir başka rapora göre ise Ripple’ın kurucu ortağı McCaleb, nisan ayında şirketten 63 milyon XRP daha aldı ve artık kişisel servetinin 4,5 milyar XRP’nin üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Bu meblağ kendisini kripto para dünyasındaki en zengin insanlardan biri yapar.

Ripple’ın üst düzey yetkilileri dışında kimse aylık token kilidi açma işleminin sebebini bilmiyor. Bu sebeple Ripple, BitMEX CEO’su da dahil olmak üzere pek çok kişi tarafından dolandırıcılıkla dahi suçlanıyor.

7 günlük XRP grafiği

Son 24 saatte %2,20’lik kazanç kaydeden XRP bu haberin yazıldığı esnada 0,224047 dolardan işlem görüyor.

coinnounce

Meşhur analistten kritik uyarı: “Bitcoin 10.000 doları kıracak ama önce…”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin