Ripple, piyasa değeriyle 3 altcoin’i alt etti…

Ripple, piyasa değeriyle 3 altcoin’i alt etti…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında üçüncü haftaya başladık. Hafta sonu iyi bir performans gösteren dijital varlıklar yeni haftaya da pozitif başladı. Bitcoin’in haftalık kapanışı 21.000 doların üzerinde yapması alt varlıklara daha çok cesaret verdi.

18 Temmuz Pazartesi sabahın erken saatlerinde gerçekleşen yükseliş rallisi ile birlikte hareketlilik devam etti. Majör altcoin’lerden Ripple ise CoinMarketCap’te piyasa değeri ile altıncı sıraya tırmanmayı başardı. XRP için bir başka zafer oldu. 17,6 milyar dolar ile XRP, yalnızca Binance USD stablecoin’ini geçmedi. 

Ripple, En güçlü üç altcoin’i de geride bıraktı. Rakipleri Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Dogecoin’i (DOGE) milyarlarca dolar geride bıraktı.

Ripple, altıncı sıraya kadar yükseldi

XRP’nin altıncı sırayı ele geçirmesi, temel olarak, %8’i mevcut yükseliş momentumundan gelen token fiyatındaki haftalık %20’den fazla artıştan kaynaklanıyor. XRP’nin performansına ne sebep oldu? 

XRP fiyat artışının itici güçlerinin hem temel hem de teknik olduğunu güvenle varsayabiliriz. Temel tetikleyiciler arasında , önemli token fiyat seviyelerinde XRP satma alışkanlığı olan Jed McCaleb’in cüzdanının son olarak boşaltılması yer alıyor. 

Ripple’a karşı ivme kazanan SEC davasının da kesinlikle  olumlu bir etkisi oldu. Aktif olarak gelişen ve kendi yolunda XRP’yi operasyonlarının temel taşı olarak destekleyen XRPL ekosisteminin hızlı gelişimi küçük bir not olmayacaktır.

Teknik açıdan, XRP fiyatının düşecek başka bir yeri olmadığını varsayabiliriz. Haziran başındaki son teslimiyetin ardından XRP, 0,3 ila 0,375 dolar aralığında uzun bir birikim aşamasına girdi. Daha fazla düşmek için bir neden olmadan ve artık fiyat aralığının üst sınırına düşmüyor, genel kripto piyasası yükseldikçe hızla yükseldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin