featured

Ripple Piyasa Değeri Yeniden 10 Milyar Doları Aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında Bitcoin bebek adımlarıyla artışını sürdürürken Ripple (XRP) dikkat çekici bir yükselişe geçti ve piyasa değeri 10milyar doları aştı. 

Mayıs 2017deki ani artış grafiği ile yatırımcılarına ciddi oranlarda kazanç sağlayan Ripple, yaklaşık 2 haftalık yükselişi ile 0.40 dolar değerlerini görmüştü.  Eylül ortalarında 0.20 dolar bandının altına gerileyen XRP, geçtiğimiz hafta başında yeniden 0.20 dolar üzerine tırmanmaya başladı.

Son 24 saatlik işlemlerinde 0.279 dolar kurunu gören ripple, 1 haftalık ivmesiyle yaklaşık %35 yükseliş kaydetti.




coinmarketcap XRP grafiği

Ripple piyasa değeri 10 milyar doları aştı

Mayıs 2017’de toplam piyasa değeri 15milyar dolara ulaşarak rekor kıran ve ancak sonrasında gerileyen ripple, yeniden 10milyar dolar üzerine çıktı.

Son 24 saatlik işlem hacmini de büyülten xrp, piyasalarda toplam 670 milyon dolar değerinde işlem gördü.

Yeniden 4.600 dolar seviyelerine yükselen Bitcoin, piyasaları hareketlendirmiş görünüyor ancak bu harekete en iyi tepki veren kripto paranın ripple olduğunu söyleyebiliriz.


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin