xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple OTC satışları durma noktasına geldi: XRP fiyatı bundan nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, kuruluşun tezgah üstü (OTC) yaptığı XRP satışı miktarının önemli ölçüde azaldığını söyledi.

Garlinghouse, Anthony Pompliano ile yaptığı röportajda, kurumların artık XRP satın almak için pek çok yolu olduğunu ve Ripple’ın yardımına ihtiyaç duymadıklarını belirtti.

OTC satışlarını durdurduk. [İnsanlara] bugünlerde piyasaya yönelmelerini söylüyoruz. Sanırım birinci çeyrek, tezgah üstü XRP satışlarında yaklaşık 170 milyon dolardı. İkinci çeyrek 250 milyon dolar civarındaydı. Üçüncü çeyrek önemli ölçüde daha düşük olacaktır. Temel olarak tüm OTC’yi büyük ölçüde durdurduk çünkü piyasada yeterince likidite var. Markete gidip alabilirsiniz. Çok sayıda başarılı OTC masası var ve insanları bu OTC masalarına yönlendiriyoruz. Ya da içeri girip borsadan satın alabilirsiniz. Boyutuna bağlı.

Garlinghouse, şirketin XRP’yi kripto para borsalarında programlı olarak satmaya devam ettiğini söyledi.

Ripple, firma olarak XRP satışlarının ne kadarına hakim?

Ripple tüm borsalarda satılan toplam XRP miktarını CryptoCompare’den gelen hacim verilerine göre her gün hesaplar. Daha sonra bu toplam hacmin 10 baz puanını veya kendi XRP’sinin %0,1’ini satar.

Piyasayı etki altında tutabilmek için günlük piyasa aktivitesinin 10 baz puanı kadar XRP’yi, OTC ve programlı yollarla satıyoruz. Ripple bunu her gün, toplam XRP hacminin 10 baz puanı kadar yapıyor. Eğer günde 100 milyonluk XRP hacmi oluşursa, Ripple bu satışların 100 bin dolarını yapmış olur. XRP’lerin %99,9’u trade ediliyor. Bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok.

OTC’ler nispeten kapalı sistemler olduğu için yaşanan bu gelişmenin XRP fiyatına keskin etkileri olması beklenmiyor. Haberin yazıldığı esnada 0,290779 dolardan işlem gören XRP, son 24 saatte %0,41’lik küçük bir değer kazandı.

Ripple, önümüzdeki üç hafta içinde yeni üç aylık piyasa raporunu yayımlayacak ve bu da şirketin OTC ve programlı yollarla ne kadar satış yaptığını ortaya çıkaracak. Takipte kalın.

Tüm röportajı okumak için tıklayınız.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin