Ripple önümüzdeki hafta 1,5 doları görebilir!

Ripple önümüzdeki hafta 1,5 doları görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın yükselişini gördüğümüz zamanlar tekrar başlıyor. Potansiyel bir boğa patlamasıyla, gelecekteki fiyat tahminleri açısından olacaklara bakmalıyız. Öyle görünüyor ki, piyasalar bir dizi para birimindeki düşüş eğiliminden artık sıyrılarak yeşil bölgelerde işlem görmek istiyor. Peki Ripple önümüzdeki hafta 1,5 doları görebilir mi?

Ripple önümüzdeki hafta 1,5 doları görebilir!

Değerler genel olarak oldukça düşük görünüyor. Bununla birlikte, değerlerin Nisan ayı başında görülen en son boğaların, Nisan ortası pazar artışından önce görülmeyen kadar düşük olmadığını düşünmeliyiz. Bu dönemde Ripple, 0,49 dolardan 0,96  dolara yükseldi. Bu Ripple’da %95’lik bir artışa neden oldu. Bu yüzden bir sonraki piyasa artışının, benzer bir hacimde başka bir artış getirebileceğini iddia edebiliriz.

Yazım sırasında Ripple, %1,64 artışla 0,61 dolar seviyesinden işlem görmekte. Son olarak, Ripple doğru yönde ilerliyor. Eğer bu hafta sonu bir dalgalanma çıkacaksa ve son kez olduğu gibi, yaklaşık %95’lik bir hacimde Ripple’ı vurursa, XRP önümüzdeki hafta 1,20 dolar seviyesini görebilir.

Piyasalar iyileşme sinyalleri veriyor

Dolayısıyla, bu artış göz önüne alındığında, bir hafta içinde, Ripple için 1,20 dolarlık bir rakam tamamen gerçekçi ve dahası, çok ulaşılabilir. Ayrıca, bu boğa piyasasının ya da piyasa artışının, gerçekleşmesi halinde, daha da büyük bir etkiyle piyasalara vurabileceğini düşünmeliyiz. %140’ın üzerindeki artışlar, Ripple’ın 1,50 doları vurmasını sağlayabilir.

Tabii ki, bu tahmin sadece spekülasyona ve son boğa piyasası sırasında Ripple’ın performansının bir yansımasına dayanmakta. Şu anda gördüğümüz piyasa eğiliminin, sadece düzeltmenin bir sonucu olduğunu ya da belki de kısa bir iyileşme sürecinin başlangıcı olduğunu düşünebiliriz. Buna rağmen, piyasa yukarı doğru yönelmeye devam ediyor. Bu, durumda, hepimiz heyecanlanmalıyız. Bu yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yaparken kendi araştırmanızı yapmanız gerektiğini unutmayın!

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin