Ripple OnePayFX ile yakın gelecekte dünya çapında tanınacak!
Ripple OnePayFX ile yakın gelecekte dünya çapında tanınacak!

Ripple OnePayFX ile yakın gelecekte dünya çapında tanınacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple OnePayFX ile yakın gelecekte dünya çapında tanınacak! Santander Grubu kısa bir süre önce OnePayFX adlı uygulamasını başlattı. Uygulama Ripple bloğu teknolojisine dayanıyor. Aynı gün içinde nakit transferlerinin gelmesine izin veriyor.

OnePayFX önümüzdeki aylarda dünyaya yayılacak mı?

Şirket amacının, uluslararası pazarda Blockchain teknolojisini kullanarak kripto paraların sınır ötesi ödemelerine izin veren öncü perakende banka olmak olduğunu belirtiyor. OnePayFx Santander müşterileri için sınır ötesi ödemelere izin verir. Santander bir perakende bankacılık şirketi. Scott Powell tarafından kuruldu. Bu şirket, ana kuruluşu Santander Grubu’nun altında yer alıyor. Grup, hizmetlerini sadece dört ülke olan Polonya, İspanya, Brezilya ve Birleşik Krallık olmak üzere başlattı.

xCurrent, bankalar için yapılmış ve tasarlanmış bir iş yazılımı olan bu hizmet tarafından istihdam ediliyor. xCurrent, kullanıcıların uluslararası ödeme almalarını ve transfer etmelerini sağlar. xCurrent ayrıca mesajların uçtan uca takibini şifreler ve çift yönlüdür. Santander, yazılımlarını şirketlere, şu an itibariyle bireylere açık olduğu için yürütmeye çalışıyor. Döviz yoluyla yapılan ödemelerin yaklaşık %50’sini kazanmak için Blockchain teknolojisini kullanıyor.

Ripple OnePayFX ile yakın gelecekte dünya çapında tanınacak!

Hizmetin her ülkede başlatılmasının ardından, transferlerini bir anda gerçekleştirme gibi ilave gelişimsel işlevler de olacaktır, ki bu da onu mümkün olan en uluslararası “para transferi” hizmetinden biri haline getiriyor.

Birleşik Krallık’ta bulunan müşteriler, Avrupa ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne para transferi yapmak için OnePayFX’i kullanabilecek. İspanya’da, onlarla ve ABD ile birlikte listelenen ilk dört ülkeye transfer edebilecekler. Uygulama, uygun ve hızlı ödemeleri destekler ve aynı zamanda müşterilerin, geçerli döviz kuru üzerinden aktarılacak kesin miktarı görmelerine izin verir. Bu gelişmelerle Ripple’ın OnePayFX ile yakın gelecekte dünya çapında benimsenecek bir kripto para olacağı düşünülüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin