Uzun vadeli Ripple fiyat tahmini: SEC gelişmesi etkili olabilir…

Ripple Labs, NFT pazar için kolları sıvadı, işte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli majör coinlerinden biri olan Ripple, XRP defterinin Fungible Token (NFT) desteğini güçlendirmeye hazırlanıyor. XRP defterinin geliştirilmesinden sorumlu olan RippleX ekibi, yakında NFT-Devnet’i için yeni bir NFT standardı önerecek. Ayrıca bu gelişme Ripple Labs şirketi için önemli mihenk taşı olabilir.

Ripple Labs ekibine göre, teklif yaklaşmakta olan bir yazılım sürümüne dahil edilecek. Ocak ayında açıklanan NFT-Devnet, NFT’ler için beta geliştirme ortamı olduğu söyleniyor. Geliştiricilerin ve yaratıcıların, ana ağa yayınlanmadan önce NFT projelerini yinelemelerine olanak tanır.

Ripple Bas yeni bir atağa kalktı

Yükseltme ile Ripple, geliştiricilere ve XRP topluluğuna yenilikçiliklerini artıracak araçlar sunmayı umuyor. Blog yazısında, “RippleX ekibi, yeni NFT yeteneklerinin çığır açan projelere ilham vermeye devam edeceği umuduyla NFT standardını gelecek bir yazılım sürümüne dahil edilmesini önerecek” dedi.

Yükseltilmiş araçlarla, ek tokenleştirme yeteneklerinin sonunda ortaya çıkacağını umarak ekliyor. Bu sayede Ripple Labs bu alanda da kullancıların isteklerine karşılık verebilecek.

Ripple ayrıca NFT’lerin sadece koleksiyonluk olmaktan çıkıp gerçek dünyada fayda sağlamaya başladığı bir geleceğe bakıyor. NFT’leri dağıtmak için araştırılan birkaç alan arasında medya, eğlence, karbon Kredileri ve emlak bulunuyor.

Ripple’ın XRP defteri için mevcut NFT tanıtım çabaları şimdiden baz çekiş kazanıyor. Ripple Labs, XRP’nin NFT yeteneklerinden yararlanmak isteyen yeni ortakları memnuniyetle karşılıyor.

Ripple, Geer It, Ethernity Chain ve onXRP dahil olmak üzere üç yeni NFT pazarına katıldı. Ayrıca 250 milyon dolarlık Ripple Creator Fund’daki ilk katılımcı dilimini de duyurdu.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin